Think pink!

 

Idag är det den första oktober och det betyder starten för den rosa månaden, en månad med extra fokus på bröstcancer och forskning. Rosa bandet kampanjen ligger mig mycket varmt om hjärtat då några av mina bästa har drabbats, men också tack och lov klarat sig på grund av att forskningen kommit så lång. Jag har även själv levt i ovisshet några veckor efter att jag tyckt mig känna en knöl. Det visade sig sedan att det inte var någon fara, men efter den händelsen så har jag för vana att undersöka mina bröst själv varje månad. iphonen larmar och jag undersöker. Om du inte börjat undersöka dina bröst hittar du en maunal här. Det är snabbt gjort och räddar liv så bara gör´t!

 

 

Jag har redan köpt ett Rosa band, och idag slår jag till på ett Rosa armband från Lindex a´la Missoni. På bild ser det jättefint ut så nu håller
jag tummarna för att det är är lika fint på handleden också. Jag ska också försöka välja rosa produkter så långt det går nu i oktober.

 

 

Avslutar med en bild på den sötaste rosa nos jag vet, vår äldsta misse som njuter i höstsolen som kommer och går idag. Själv ska jag ta vara på solen genom att putsa några fönster i eftermiddag. Det är hög tid för det ;).

 

Fin måndag till er alla och ett riktigt hipp hipp hurra för Anna som fyller år idag!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag

signature

4 comments

  1. Mmm, känns bra att stödja en bra sak. Det brukar finnas rosa-bandet reflexer. Hoppas kunna hitta någon i år igen. Fina, funktionella och for-a-good-cause.

  2. Dr Grane: Visst gör det så! Reflexer saknar vi här hemma så dessa ska jag också titta lite extra efter, Tack för tipset!Anna i Svl: Ett mycket bra val tycker jag, de var ju riktigt fina om man letade runt i askarna lite :).Postadress Torslanda: Fokus på rosa rockar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *