Snygg röra

Jag hittade detta välkomnande hem via Tant Johanna som skrev om lägenhetens snygga hemmakontor här om dagen och blev jätteinspirerad. Så poff rakt ner i inspirationsmappen it goes!

 

 

Jag tycker mycket om att det är lite rörigt till och från i denna lägenhet, man lever med sina saker synligt och sånt gillar jag som bekant. Jag strävar i perioder efter de där tomma ytorna, men jag kommer alltid tillbaka till att sakerna åker fram igen. Jag har ju köpt dem av en anledning :).

 

 

Som i köket till exempel där man integrerat vitrinskåpet med den övriga fasta inredningen på ett mycket fint sätt. Väskorna ovanpå skåpet är pricken över i.  

 

 

Och badrummet, massor av prylar men med massor av snygga prylar blir det aldrig stökigt, bara en snyggelisnygg röra. Idag ska jag dock ta tag i den där inte lika snygga röran som tvättad tvätt i högar ger. Hur snygga plaggen än är så blir de inte snyggare i hög *host* :).

 

Fin torsdag till er!

 

Bilder: Karlsson & Uddare.

signature

5 comments

  1. Ett ANTAL nyhetsbrev kommer ju i min mail. Såg att både inreda.com och favorisaker.se nu har POM POMs i sitt sortiment :-DHärligt för sån som mej som inte riktigt vågat ta steget… kan alltså köpas fördiga :) (vet inte hur platta dom är då och vad som krävs av mej men….)

  2. Anna: Men visst är det härligt med Pom Poms :).Jag tror att de man köper färdigt är bara att fälla upp, inget krångel rakt på Pom Pom liksom. Men det är inte svårt att göra egna heller, lovar :).

  3. ÅH! Det där var så otroligt fint! Jag är så trött på allt det vita i hem nu för tiden känner jag (och då är ändå vårt hem rätt så vitt..) Men här var det så fina detaljer och som bara gjorde det vårigt och fint, det där hamnar absolut på min inspirationstavla, tack för det! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *