Färgglatt!

Som lovat, dessa blev det till slut ur Preppy – kollektionen. Kavajen var ju rackarns snygg, men inte på mig tyvärr så den lämnade jag tillbaka och bytte mot en tröja och en kofta.

 

 

En riktigt tjejigt rosa kofta blev det. Den blir fin till sommarens ljusa klänningar. Jag gillar texten The good life is right here! För det är ju precis så det känns vackra vårdagar som dessa.

 

 

Skorna köpte jag lite för små första svängen så de fick jag byta upp en storlek, men när de nu sitter så sitter det otroligt skönt! Dessa kommer jag att slita hårt på i sommar.

 

 

Skjorta och kjol kommer jag också använda mycket, dessa tyckte jag jättemycket om. Det var dock lite svårt att få till storlekarna här, kjolen fick jag gå ner en storlek medans jag fick gå upp en på skjortan då jag inte vill att den ska sitta allt för tajt. 

 

 

Denna pastelliga tröja är Astrids abosluta favorit, men jag är fortfarande lite osäker på den så just nu hänger den på sin galge med lappar och allt kvar. Och där på galgen så är den ju så otroligt glad och fin, det är bara jag som är lite väl fägfeg som tvekar …. Vi får se då ja.

 

 

Dagens svart/vita stående i den där retliga trappen som ska rustas. än så länge har det inte hänt så mycket mer än spackel hit och dit, men snart ska det tydligen snudd på vara klart. Den dagen ska jag fira med en riktigt färgglad bild :).

 

 Hoppas ni har en riktigt fin söndag i det härliga vädret!

 

Jag är så ledsen för att kommentarerna inte riktigt funkar, vi vet att det strular men har ingen aning om varför just nu. Men jag blir otroligt glad för de som kommer fram, jag blir också jätteglad för att ni tar er tid och mejlar en rad i stället när kommentarerna inte funkar. Tack Tack fina Ni!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

5 comments

  1. Nilla: Visst är de fina! Håller med riktigt härliga :).Marie: Så roligt att du läser, Tack :).Tapeten har jag köpt hos Inreda.com och kommer från företaget Effinger ur deras Pip kollektion. Galet söt är den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *