Glimtar

Tisdag och veckans första riktiga dag för oss som hade studiedag igår. Dottern for ur sängen och iväg till skolan, jag blir lycklig i hjärteroten varje gång jag ser lyckan i hennes ögon när det vankas skola och klasskompisar. Så skulle alla skolbarn få känna det. Allt annat skulle vara otänkbart!

 

 

Det gick inte att gå förbi dessa färgglada ranunklarna. På frågan vilken färg vill du ha valde jag att prova en mixad bukett för ovanlighetens skull. I natt ska den sova i kylskåpet för maximal livslängd. Färg gör mig glad så är det bara, jag ska hålla fast vi den tanken oftare. 

 

 

Jag vet att jag sa att ALLA andra projekt utom trapphuset får stå tillbaka nu, men jag har ett litet annat projek på sidan också. Ett ständigt pågående. Köksbord, vi har letat efter ett köksbord i några år nu och vi hittar inget som riktigt passar. Tankarna på att försöka mig på ett eget börjar växa fram mer och mer. Jag undrar om inte bänkskivan på bilden (från Allt i Hemmet nr 2 2012) visar ett tänkbart mål? Ljuspigmenterade bäsnkskivor. Jag suger på det lite. 

 

 

Min senaste ring, en illsöt elefant som säljs tillsammans med svart puma. Finns hos H&M för ca 79 kr. Fyndläge! Hoppas på det samma imorgon hos Lindex, fyndläge alltså :).

 

Nu tuffar tisdagen på med möten och middag. Hoppas ni har en rikigt fin dag!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

7 comments

  1. Underbar bukett!Jag laddar också inför Lindex imorgon. Jag har fått 25% på valfritt plagg. Hoppas på att detta plagg är en ljusblå skjorta! Ha det bra.

  2. Jag och dottern köpte ranunkler för en tid sedan på vår lilla COOP i centrum. De stod fint i vasen 16 (!!) dagar. Och detta utan att stå svalt om nätterna… Helt otroligt./LottaE

  3. LottaE: Sånt gör en människa glad det :).dasha: Jag tackar för att du tar dig tid att skriva en rad till mig, men jag tror inte att jag är rätt person i just detta fall tyvärr. En fin dag till dig med!Johanna: Jag skrev en liten notis under det tidigare inlägget och återkommer till kläderna i helgen, Men jag gillar dem. Mycket :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *