Lördag

Gårdagen var ingen rolig dag alls så den glömmer vi och går direkt på denna lediga (lata) lördag istället. Det är vackert som en decembersaga ute men lite väl kallt är det allt. Dottern vill dock gärna gå ut och yra runt i snön, men efter nästan en vecka hemma med feber och halsont så blir hon inne med oss i dag också. Jag lider faktiskt med henne för jag vet ingen som älskar snö så mycket som vår Astrid. 

 

 

Idag lyxar vi till det med några macaroons till fikat. Om man bor i Gävle, eller är på genomresa så säljs dessa söta kakor för en tia styck på Café Lotus på Centalstationen (De säljer även te från Clipper, Kusmi och LØV Organic bland annat). H för Helena. Arne Jacobsens typsnitt från 1937 sitter som en smäck på denna kopp från Design Letters. Kärlek! 149 kr hos Uthuset i stan. Till mitt te och macaroon läser jag nya Elle med Michelle Williams på omsalget. Kan bli så att jag måste rama in detta omslag sedan känner jag, mycket stylish. Vårens första stickling är planterad så nu håller vi tummarna för att den om några månader fylls av skira vita blommor.

 

 

Innan jag slår mig ner i soffan för några avsnitt Vita Huset som jag är smått besatt av just nu så ska dessa bokstäver sättas upp på väggen. De kommer också från Design Letters och köpta hos Uthuset i stan för 40kr styck. Man får med en lite påse för förvaring samt häftmassa om man vill sätta bokstäverna på väggen. Det tänkte jag göra. Någon som kan gissa vad det kommer stå :). 

 

 

Laleh – Some Die Young – Vackert.

 

En riktigt skön lördag önskar jag er alla!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

  1. Fina bilder och fina tips! Kul att Uthuset har Design Letters. Är lite dålig på att gå på stan när jag är i Gävle. Men en rejäl loppisrunda gjorde jag iaf där häromdagen. Allt medan snön singlade ner från himlen :-)

  2. Skridskoänkan: Jaaa så klart :).Nu är hon i farten igen, snön yr och den lilla fnittrar förtjust :).KramAnna – Karin: Tack! Och jag önskar bli bättre på loppisrundor, det är ju så himla kul när man väl tar sig i kragen :).

  3. Vita huset är för underbart bra! Såg alla sju säsongerna under hösten och känns som att jag kunde börja om när som helst! Gillar din Blogg!!

  4. Anna R: Mycket trevliga är de, skulle gärna ha några till :).Helena: Så glad jag blir att serien håller fram över också. Jag är bara på säsong 2 än. Det är härligt med sådana guldboxar i samlingarna, serier som får ligga lite på vänt något år och så kan man gå all in igen och se den ur helt nya vinklar. Det är härligt det!Så glad jag blir! Tack snälla :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *