Sweet

Jag läser hos Hus & Hem om Leila´s nya butik som slår upp portarna på webben i mars och ryser lite (på ett bra sätt). Leilas General Store, namnet ger mig vibbar av sommar och kalas. I butiken kommer det att säljas omkring 200 produkter, allt från träslevar och pappersprodukter till emaljerade kastruller och vintageföremål som Leila själv valt ut. Kom igen mars, detta vill jag gärna se :).

 

 

Nu håller jag tummarna för strössel, cupcake-skyltar, mini spatulas, spritsar och god kakao i massor. Oh My!
 

Bild: Leila Lindholms FB.

signature

8 comments

  1. Och jag har siktat in mig på de fina, pastelliga emaljkastrullerna som jag nästan var på väg att beställa från Tyskland, när jag såg att Leila skulle ta in dem i sin shop!

  2. MadridAnneli: Japp, samma här men jag stoppade mitt klickfinger i en webbutik i England. Snart kan vi smälta choklad i en från lite närmare håll :).Petra: Men så glad jag blir! Tack :).Postadress Torslanda: Ja det tror jag med :).maria: Härligt, men farligt farligt :).Fin lördag till dig!Välkommen Hem: Japp, det blir till att lägga undan lite innan ja :).Det samma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *