Ät med ögat

Så glad jag blev när jag öppnade mejlen och möttes av alla dessa härliga färger från Ikeas senaste pressutskick Ät med ögat. Sannerligen så!

 

 

Ny twist på tomatsoppan, här serverad med creme f blandad med citron samt rostat bröd i sticks. Vackert och gott.

 

 

En pannkaksfrukost passande alla hjärtans dag absolut. Pannkakor med färska bär och lönnsirap har Astrid önskat till frukost nästa vecka också, finns det tid kanske de serveras i form av hjärtan till mina hjärtan. Jag gillar mixen av det gamla och det nya på bilden, älskar det gröna.

 

 

Gult, är vårens färg. Och även om jag var tveksam där i höstas så välkomnar jag dig nu med öppna armar du härliga färg! Nästa gång jag köper tulpaner ska jag hoppa de vita och köpa pippigula istället :).

signature

5 comments

  1. Inspiration i all sin enkelhet, blev full i skratt när jag klickade mig in hos dig och ser tomatsoppan det första jag gör och känner doften från gulaschsoppa som står på spisen och puttrar tänk om vårt bord var så fint dukat också.. får jobba på det:) Ha en trevlig start på måndagen//Anne O

  2. Anne O: Men sicken tajming ändå :). Och gulashsoppa, så gott! Ett av mina ytterst få "nyårsförhoppningar" var just att jag skulle duka lite finare även till vardags. På första bilden syns skålarna som vi har här hemma, men som jag tyckt varit en hel del trista. Nu får jag tänka om och tänka att grunden finns i skåpen, inspirationen får jag stå för var vardag :).En finfin måndag önskar jag även dig!

  3. Här blir det våffelhjärtana till frukost :-)Undrar vilket program du använder för dina underbara collage, något du kan tänka dig dela?//L

  4. Leonie: Våfflor är mycket smarrigt det med :).Jag använder Photoshop för all bildredigering.Anneli: Jag blev mycket sugen på att prova creme f och citron nästa gång vi gör tomatsoppa så det måste jag lägga på minnet. Och rostade brödstick, så klart :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *