En klänning till …

 

Jamen jag vet inte vad det med mig och dessa omlottklänningar, men jag dras till dem som getingar till hallonsaft. Oftast så ser jag mycket märklig ut i dem, vilket är märkligt i sig då ALLA passar i just omlott. Men så är det ju inte riktigt, det har jag förstått nu. Hur som helst så drogs jag så klart till denna fasta omlottklänning hos H&M härom dagen och döm av min förvåning då jag älskar den :). Den är jätteskön med sitt tunna tyg och omlotten håller formen snyggt hela dagen. Lägger man då till det låga priset samt att maken frågade om jag gått ner i vikt? Så är saken är klar, det är en keeper :).

 

Klänningen finns i flera olika färger men jag har bara provat den svarta och den gick jag ner en storlek från min normala. 

signature

8 comments

  1. Hej Helena!Den där klänningen hänger på min garderobsdörr också :-). Nä, omlottklänningar är svårt, tycker jag med, jag ser antingen gravid ut i dem, eller så sitter midjan/knytet för långt ner, eller så är de "öppna omlotter" och glappar. Även andra klänningar som är rynkade/intagna i midjan brukar vara snyggare på galgen än på mig, men den här var ju jättefin! Och skön! Och billig :-). Den kunde varit en aning längre, men med bra tights/strumpbyxor och rätt skor till ska jag nog känna mig klädd!

  2. nina: Visst gör man :). Hoppas de kommer sitta som en smäck!Ida: Priset är mycket trevligt även det ja ;).Tova: Omlotter är inte lätta alla gånger inte, men de är oftast mycket fina i tanken. Med strumpbyxor till tror jag den kommer att bli fab :).Lycka till!

  3. Sa snygg. Hade mycket val kunna sta 1490 kr. Snygg! Kommer provas och jag som inte heller passar i omlottklanningar kanske har turen denna gang. Trevlig sondag! towe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *