Color me Happy 3

 

Ibland får jag lite småkritiska kommentarer om att jag har för mycket vitt här hemma, och jo det stämmer i mångt och mycket att det finns en hel del vitt. Men inte bara ;). Titta här till exempel, färg i massor från alla kokböcker och så en härlig puff i Kelim till det. På puffen (som är köpt hos Uthuset i stan) ligger de två böcker som jag bläddrar mest i just nu, Nomad som jag fick i julklapp och så etcetra som jag plockat fram igen. Båda är otroligt insoirerande och skrivna av Sibella Court. Rekommenderas varmt!

 

Fin kväll på er!

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. Jag känner igen gliringarna om att det bara finns vitt hemma, men det är ju en himla bra bas och man har ju som du skriver så mycket annat med färg på. Riktigt fin puff!

  2. Josefine: Visst är det så, jag är mycket glad åt de vita väggarna och sofforna här hemma som tillåter mig att byta mood i rummen efter säsong.Puffen var hett efterlängtad, maken är mycket nöjd :).

  3. Hej o godmorgon ! Tack för en härlig och inspirerande sida ! Hittade dig via din bloggkollega Veronica :-) Jag älskar era modeinspirationer och collage ! Du har ett inlägg tidigare i januari med en topp från HM med fåglar på. Har letat som en liten blåååå efter den men nepp.. ingenstans. Vet du möjligen när den kommer ? Tyckte den var helt ljuvlig ! Tack snälla på förhand och ha en underbar helg !Kram från Petra i Kalmar

  4. Petra: Tack snälla för fina ord denna fredags morgon :). Det står inte exakt vilken vecka som deras kläder släpps i butik på deras pressajt. Men senast första veckan i februari gissar jag då mycket av det andra släpptes i torsdags. Tyvärr framgår det inte heller om den tillhör Devided, Trend eller den vanliga kollektionen. Snart så vet vi :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *