Kuddar

Kuddar är kul för det går att ändra känslan i ett rum lika fort som man kan puffa kuddarna :). Vi har länge saknat kuddar till soffan i vårat tv-rum som vi har i källaren, vi har släpat dit kuddar och släpat med dem tillbaka till sängen när det varit dax att sova. Det funkar ju, men så roligt är det ju inte. Så därför har vi nu fyra nya kuddar här hemma, tre till soffan och en till sängen (3).

 

 

1. Engelska flaggan gillar jag som bekant och jag gillar även detta kuddöverdrag, men en innekudde med måtten 50×70 cm är inte helt lätt att hitta. 2. En karta (till) över New York med East river, Little Italy och Broadway bland annat. Det är egentligen en sovkudde men jag tycker den platsar fint i soffan. 3. Min favorit av de fyra är kuddöverdraget Emmie som är nyhet* hos Ikea i vår, 39 mycket rimliga kronor kostar det. (Finns i bäddset för 99 kr också). 4. Sist men absolut inte minst, A för Astrid. Den har tyvärr sålt slut under dagen, men jag håller en tumme för att den kommer in igen då den är jättefin. 

 

Nej, nu börjar det bli hög tid att hoppa ner i den där soffan :).

 

* Jag såg också nyheterna Forsla och nya vita Trivsam. Forsla vet jag inte riktigt vad jag tycker om än, men Trivsam i vitaste vit, lovely!

** Just nu cirkulerar två erbjudanden hos Ellos, 30 % rabatt på valfri nyhet eller halva priset på dyraste varan.

 

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

15 comments

  1. Hej och tack för en tjusig blogg ! Jag undrar vad ni har för bänkskiva i ert kök? Pris? Sen undrar jag vad du fått tag på tavlan med ordet LOVE staplat på varandra? Tack i förhand ! :o)erica50@spray.semvh erica

  2. Jag älskar också kuddar. Tv-soffans fina hamnar dock alltid på golvet, både för att de inte får plats och för att barnen gillar att sitta på dem just där!

  3. Hejsan, tycker så mycket om din fina blogg och inspirerande bilder, kikar in varje dag! Skulle dock önska att du, som vid den senaste bilden radar upp vilka kuddar som finns i bild, också gärna tipsar om var de är köpta och pris! Så man kan härma:))Tack!//Linda

  4. Monnah: Det är samma här, 2 gånger av 3 väljer dottern golv med kudde istället för soffa :).Linda: Tack för fina ord :). Jag ska tänka på att blir bättre på att tala om var saker och ting är köpta, det vill jag ju veta hos andra bloggare så då ska jag självklart göra lika själv. Absolut!Lisa: Den är mycket trevlig och jag ser mycket fram emot en stödvila på den snart, tänk vilka drömmar den må skänka :).baramittlillahem-pia: Kuddar is da shit :).

  5. Tack för en bra blogg som jag följer nästan dagligen :) Vet du när nyheterna från Ikea som du pratar om kommer?

  6. Lina: Tack snälla, så glad jag blir :). Ang Ikea så tycks en hel del finnas på plats i butikerna redan. Jag såg porslinet och lite nya textiler igår. Utemöbler inkl. gungstolen som jag gärna vill ha ska dyka upp i butik under februari som jag förstår det. Så snart så är vi där :)

  7. Nu vet jag inte om den här länken funkar. Men kudden är supersnygg (från Åhléns)http://www.ahlens.se/inredning/kuddar/index.html#showAll

  8. Åh, jag läste ditt inlägg igår och blev så ledsen när jag såg att Ellos-kudden sålt slut under dagen. Har sneglat på den länge men inte kommit mig för att beställa….typiskt tänkte jag. Men idag fanns den att beställa igen! Leverans 10 mars visserligen, men den som väntar på nåt gott :)Tack för att du omedvetet gav mig en spark i baken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *