Tre snabba

Idag är en sån där dag som behöver några timmar till, vem ansöker man om dem hos tro ;). Men jag ville titta in här och säga Hej och gör det med tre blandade bilder från helgen.

 

 

Nu är jag minst sagt förundrad. Jag och rosorna hade slutit fred, koden om hur man sköter den var ju knäckt? Men så gick det så där illa igen, buketten var inköpt på fredagen och dödförklarades redan på lördagen. Anemoner i liknande färg fick ta vid och de står vackert än. Note to self.

 

 

 

 

Hela förra helgen var jag lite låg då vi tagit ner den stora advensstjärnan i köksfönstret. Ljus stod högst på önskelistan så i veckan så satte jag upp den lilla kristallampan från House Doctor som vilat i ett skåp nästan ett år. Hittar jag bara en liiite svagare lampa så blir det perfekt. Astrids TinTin-figurer från McDonalds pryder numer tavlorna i köket. Vi missade dock TinTin himself något vi är lite ledsna över här hemma.

 

 

 

Så blev det då söndag och min tanke var att titta ikapp på Downton Abbey men dottern tyckte att vi (läs jag) hade på tok för mycket högar och beordrade mig att lösa den situationen först! Det är inte det lättaste som bekant, jag tror vi är många som samlar på just högar :). Idag är det måndag och jag har inte flyttat en endaste liten pryl än. Det är illa, men jag har däremot sett ett helt undebart julspecial signerat Downton Abbey. Jodå, tårar blev det så klart och tillsammans med lyckan över att det blir en tredje säsong så piggade jag på mig rejält där i soffan lagom till att helgen övergick i vardag. 

 

Happy måndag!

 

Fotografier: Helena – En mammas dag.

signature

5 comments

  1. Rosor har en benägenhet att vissna för mej också. lite för snabbt.Har kvar en ljusslinga över ett fönster, så fint när det lyser.Ja det där med högarna, bra växtmån :-)Ha en fin vecka. // Lissen

  2. Underbara Downton!!! Har du sett Nord och Syd? (Inte den om amerikanska inbördeskriget utan den engelska!). Den kan man trösta sig med medan man väntar på säsong 3. Din blogg är lika härlig som alltid! Kram A-C

  3. Ett tips ang Tintin-figuren från McD. Man kan vända sig till dem och köpa figurerna därifrån, för 20 kr som de skänker till Ronald McDonald husen. En god gärning samtidigt som man får figuren man önskar. Så var det iallafall för två års sen när jag var ute efter starwars-figurer till sonen :)

  4. Hej. Vill tipsa om att det faktiskt finns en dimmer man stoppar direkt i vägguttaget och sen sätter man lampsladden i den och dimrar till önskat ljus! Har köpt den i en vanlig elaffär.

  5. Lissen: Det är sannerligen svårt med rosor. Vackra men lynniga, typ :). Ljusslingor är favoriter här hemma, de sitter uppe året om. ständigt dessa (härliga) högar ja, tror att jag fick med en till på bild idag ;).Det samma Lissen önskar jag dig!Anna: Men vad är det du säger, den serien har jag missat helt. Undersökes i detta nu. Tack för tipset och för snälla ord :)KramTherese: Jamen det ska jag absolut höra mig för om, det kanske finns en TinTin över trots allt! Tack för tipset :).Jeanette: Men sicken grej, helt galet så bra tips ni kommer med idag. Då ska jag skicka Johan till en elaffär imorgon, då blir han lycklig och jag får dimmat ljus. Vinn vinn! Tack :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *