Lycka!

 

Tavlan som stod på min önskelista denna jul finns nu till min STORA lycka på lite närmare håll än då. Nämligen hos Little Cute Mokkasin, eller snart i alla fall. Så just nu har jag örnkoll i butiken under nyheter för att snabbt kunna förbeställa ett ex. Tavlan ska hänga i trapphuset här hemma när den blir klart (snart får vi hoppas) och det kommer att bli så fiiiint :). Non je ne regrette rien

 

En finfin trettonhelg önskar jag er alla!

signature

10 comments

  1. Visst är tavlan snygg! SÅÅ roligt att du är tillbaka även om du så klart är värd en skön, jul-nyårspaus. Du inspirerar!

  2. Den är så fin! Är också sugen…:) Fast jag funderar lite på om det blir så att var och varannan människa har en i sitt hem, ska man gå efter inredninsbloggarna så är den ju redan hypad:)

  3. Lisa: Mycket, den har talat till mig ett tag nu :).\n\nTack snälla!\n\nTanja: Det är där det knepiga ligger ja, Är den lika skoj då?. Jag skulle ha slagit till i början på december :).\n\nKarin: Så sant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *