Lata dagar ….. Förlåt!

Precis som förra året så kom julafton och med den så gick jag in i en helt annat lunk. Jösses så vi har latat oss här hemma (Inte J för han har jobbat), sovit länge. Tittat på film. Fikat med fina vänner. ätit godis. Läst böcker. Spelat spel. ätit mer godis. Det var först igår som vi tog oss ut på stan för att titta till rean. Några fina fynd fanns det kvar tack och lov :). Idag har jag öppnat tidningarna som kom kring jul och ikväll ska delar av julen åter ner i kartonger. Till er blir det några favoriter från tidningsskörden och mejlen, åtta närmare bestämt: 

 

 

Åh, denna matta från Mio! Lite för dyr och på tok för stor för vårat lilla hem men Rosenkelim så jag gillar dig!

 

 

Det är just sovrummen i hennes lägenheter som tilltalar mig mest. Tapeten, de mörka detaljerna och sänggaveln i sammet inspirerar mig massor. Men som vi vet är jag lite försiktig av mig när det kommer till färg i sovrummet ;). 

 

 

Ett annat somvrum eller gästrum är det som Leila Lindholms övernattande gäster får sussa sött i. Galet fint är det! Jag gillar allt, men det jag tar med mig är blandningen av kuddar då jag har liknande här hemma att prova med. Jag har också börjat följa Leilas blogg för optimal inspiration denna vår. 

 

 

Något som inte är det minsta inspirerande är att min favorit Laga Lätt nu kommit ut med sitt sista nummer. En liten tröst är dock att många recept finns att läsas här! När jag kikade igenom dem nyss hittade jag denna favorit från förr. Makaronilåda, det är normalt inte min favoriträtt men just denna är riktigt god. Astrid önskade sig ofta denna till lunch förut när hon hade någon kompis på besök. Prova, det brukar bli en hit hos de små :).

 

 

Som flera före mig redan påpekat så var stora delar av House Doctors kollektion kvar sedan tidigare, men det är helt ok för mig då jag gillar de mesta de gör. Det nya föll mig också i smaken, speciellt alla vackra bestick! Här finns nya katalogen om ni vill bläddra! 

 

 

GreenGate har släppt sommarens katalog och visst finns det några gobitar även i år. Främst är det handdukarna som lockar förtfarande, men en väska i glad Cath Kidston – stl i sommar skulle jag inte tacka nej till. Happy!

 

 

Ellos-katalogen bläddrade jag snabbt igenom och hittade då dessa två kuddar, vi har förvisso en med Junion Jack men hemmet klarar en till. A till Astrid känns också helt rätt så klart :).

 

 

Sist men inte minst Indiskas Lookbok for spring, fiiint! 

 

Det blev en salig blandning av intryck, precis så som det ska vara så här års :). 

 

Trevlig kväll!

 

signature

8 comments

  1. Tack för inlägg med härlig blandning ! Lite fredagsvep över det. I like ! Kudden från Ellos måste absolut klickas hem. Varmt välkommen tillbaka !

  2. Alla är värda lata dagar även bloggerskor. ..härligt dock att du nu är åter med härlig inspiration som vanligt. Mycket man vill =)! Anne O

  3. Leila inspirerer meg veldig også, og det er en sann glede å følge henne på både Facebook, Twitter og ikke minst hennes hjemmeside og nå endelig BLOGG!!!!\n\nOg nå skal jeg opp i sofaen og kose meg videre (snart) med Leila Bakar som Tv4 viser i reprise. Kanskje jeg blir inspirert til å bake i helgen? Vi får vel se ;)

  4. Anna: Det var snällt sagt, Tack :).\n\nAnne O: Visst behöver man galet lata dagar ibland för att återfå sin glans. Det borde vi alla lite då och då. Ja nu är det mycket man vill igen ja :).\n\nKoselig: Klart du ska baka :). Hon är duktig Leila, jag gjorde hennes Creme Brulee igår och det såg sååå mycket lättare ut när hon gjorde det ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *