En sista dag

 

En jättefin julledighet rundades av med en hej dundrande migrän hela helgen. Urtrist! Därför är jag lite extra tacksam att skolan gett oss en bonus dag på detta lov genom att lägga årets första studiedag precis just idag. Då jag fortfarande är lite skakig så blir det en lugn dag här hemma. Astrid ska fortsätta lära sig sticka och jag ska beställa silkespapper i skira färger. Snart ska pom pom suget stillas :).

 

 

En riktigt fin måndag önskar jag er!

 

How to finns här!

signature

19 comments

  1. Hej Helena! \nSkulle vilja göra såna fina pom poms till min dotters kalas….men var hittar jag silkespapper i fina pastellfärger?\n\nTack för en superblogg!!\n\nBästa hälsningar Anja

  2. anja: Jag tyckte att de var svårare att hitta silkespapper i fina färger än jag trodde det skulle vara. Mitt bästa tips är att besöka tex Kontorsleverantören eller likvärdig butik, där bör de ha i alla fall vita, rosa och gula till bra pris. Men för de lite mer udda så tänkte jag beställa några här i från:\n\nhttp://shop.partypalatset.se/index.php?route=product/search&filter_name=silkespapper\n\nTack snälla och varmt lycka till :).

  3. Pom poms är ju bara så fina! Jag gjorde sådana till min dotters kalas och det gick ju jätte lätt, men att hitta fint silkespapper är faktiskt en utmaning, måste kolla din länk, tack!\nH. Jonna

  4. This is bery good :) Wk?adanie pieni?dzy istnieje nader dobrym wybiegiem na zabezpieczenie swej przysz?o?ci. Ogromnie wybitniej wynagradza si? przyst?pi? do funduszu, nawlekaj?e utrzymywa? pieni?dze w pokojowym sejfie czy kontu bankowym. Dysponowanie oszcz adwokaci warszawscy warszawa adwokat ?dno?ci wydatnie naprawia naszemu samopoczucie. W Polsce fundusze inwestycyjne, czy gie?da s? obcis?o s?ynne. Rozpatruje si?, ze s? to narz?dzia dla ludzie posiadaj?cych du?y fundusz a znaj?cych rynek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *