Höstens bästa

 

Har ni tittat på Bron på SVT under hösten? Det har jag :). I början var jag lite blasé, men efter tre avsnitt var jag fast. Och när sista avsnittet gick för någon vecka sedan så ylade jag snudd på av välbehag emellanåt. Jösses så bra det var! En Intelligent story spelad så utomordentligt fint av Sofia Helin som Saga och Kim Bodnia som Martin, kärleksfullt men ändå så hemskt att man trippar på tå. Härligt!

 

Fram till julafton kan man se alla 10 avsnitt i serien på SVT play, igår började jag om igen. Har ni inte sett den. Gör det!

signature

5 comments

  1. Jag vet! Missade nästan alla avsnitt på tv, men när folk hyllade serien på FB så såg jag ikapp på SVT play under ett par dagar (enda fördelen att vara sjukskriven med fet tvillingmage)! Fastnade direkt. Så trist när det tog slut! :)

  2. Mia: Åh, det måste ju vara snudd på olidligt att sträcktitta första svängen :). Klappa om stora magen!\n\nTerese: Lite så gör jag med böcker, jag läser sista sidan innan jag börjar läsa boken. Funkar finemang det med, så kör på bara :).

  3. Tack snälla för tipset!!! Jag har tillbringat 10 härliga timmar framför den här serien nu. Underbart att få titta på många åt gången! Jag hoppas på en fortsättning. \nDin blogg är en ständig källa till inspiration! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *