Om jag fick önska …

så skulle jag gärna klä mig som nedan en dag som denna. Ok, scarfen är kanske lite väl vårig, men H&M lockar med lite vår redan och jag lockas av fragment då jag är så otroligt nöjd precis där vi är nu. Julen är nära och marken har ett tunnt lager av snö. Det blev galet vackert på en natt.

 

 

1. Precis just så här ser min drömring ut, piggar upp vilken trist outfit som helst på ett kick! 2. Scarfen till i vår, eller för att pigga upp den lite stramare vinterlooken redan nu. 3. Jag älskar knytblusar som bekant, denna är inget undantag. Vacker både till vardag och fest. 4. Dessa jeans är inget mitt i mellan känner jag, det är hit eller diss. Jag hoppas på det första! 5. Kofta i 100 % chasmere från Soaft Goat, Amanda lockar med 10 % rabatt om man uppger hnnes namn i kassan. Fint så. 6. Glöm inte bort att smörja händerna lite extra nu när kylan kommit, själv är jag sugen på att prova denna från Lollia i vinter. 7. Jag är svag för kombon stilrent med det lite tuffare, så boots i läder till den skria blusen gillas. 8. Jag läser om Butter Londons nagellack ofta och är mycket nyfiken på Union Jack Black. Snyggt! 9. Snyggaste väskan just nu som nyhet hos åhléns. 

 

Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

4 comments

  1. Hej jag har följt din och Veronicas bloggar i flera år men brukar aldrig kommentera. Dessutom surfar jag gärna på era länkar ni har på sidan. Med andra ord jag är ett stort fan. Men idag har jag en fråga. Hur gör ni era kollage, har börjat fuska lite på en blogg bara för min egen skull och har där provat Polyvore men får mest bara oskarpa bilder. Har för flera år sedan använt photoshop och freehand men hade tänkt att slippa det.\nTacksam för svar. \nKram Carolin

  2. Nilla: Tack :).\n\nBromans Bravader: Bron rockar tämligen fint även andra omgången kan jag avslöja :).\n\nFin söndag på dig!\n\nCarolin: Ledsen att mitt svar dröjt över helgen! Först och främst stort Tack för dina fina ord, både jag och W blir jätteglada så klart :). Sen till själva frågan, och där är svaret att jag gör dem alla i Photoshop. Jag har lärt mig några få men användbara kommandon som jag kör på. \n\nVarmt lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *