5 x REA

 

H&M kör vidare med sin rea och när jag tittade runt lite nu på morgonen hittade jag några go´bitar bland ytterkläderna. Närmare bestämt 5:

 

1. Den här lätt utställda jacka med huva provade jag i butik då när den kom. Jag köpte ingen då, men jag är mycket förtjust i ryggen på den så kanske slår jag till på den idag. 2. Vit ribbstickad halsduk, vi är inte långt ifrån att en halsduk kommer behövas på morgonen. Brrrr. 3. Rak dubbelknäppt jacka i twill med fina detaljer. Tidlös och snygg! 4. Mockaväska har jag kikat på tidigare, nu säljs den till halva priset. 499 :- , trevligt!

 

 

5. Denna Parkas hoppas jag ska funka fint till höstens uteliv. På bild ser den mycket bra ut och jag gillar att den är rejält lång över rumpan samt har en värmande huva. 299 :- Känns som ett mycket bra pris dessutom, så jag slog till :).

 

Fin måndag på er!

signature

6 comments

  1. Jag har faktiskt också beställt parkasen, hoppas den blir bra. Jag hade spanat in den redan tidigare i höst men glömde bort att lägga en beställning, vilken tur egentligen nu när man får den till så bra pris!\n\nNu sitter jag och väntar på att HM Home julsortimentet ska släppas. Vet du när det blir?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *