Fjärilar

 Jag föll hårt för de söta fjärilarna på snöre som hänger på dörren i denna lägenhet som just nu är till salu hos Alvhem Mäkleri. Så nu planeras det för pyssel till helgen. Jag tänkte använda denna mall och förenkla den lite innan jag skriver ut den. Man kan givetvis skissa en för hand också, men jag avstår det så fjärilen får se ut som den fjäril den är ;). När mallen är klar är det bara att leta efter fina pappersark och överblivna tapetbitar och rocka loss! Om man använder tapetbitar så kan det vara bra att limma fast dem på en bit kartong eller ett lite tjockare papper innan man klipper ut dem.

 

Och vilken tur jag har som förra helgen fick lära mig att göra just tassels av K när hon var på besök, ni som inte hade den äran kan kika Här!

 

Åh, jag vill sätta igång nu nu nu :).

signature

10 comments

  1. mhm, de där tror jag att jag har liggande någonstans, de är från Indiska och såldes mycket prisvärt förra året. Ska nog ta och leta fram mina, de är ju hur söta som helst!

  2. Annars kan jag viska att girlangen kommer från Indiska. Jag har köpt både fjärilar och fåglar på snöre hos dem… :)\n\nTack för tipset om att hänga dem på dörren, jag har liksom inte riktigt veta vad jag ska göra av dem… \n\nkram.

  3. Ylva: Visst är de söta :). Jag får kanske göra en kombo här, göra en egen och köpa en på Indiska.\n\nLina: När du säger det så vill jag minnas att jag köpt en med fåglar någon gång, minnet är bra men kort med andra ord :).\n\nMen jag går på linjen pyssel i alla fall, det är så kul med små projekt i den här storleken. Dvs, den lite lättare skolan :).\n\nKram på dig!

  4. Vackert med fjärilar! Här finns en som är nyfiken på hur det blivit, får man kanske se resultatet senare?\n\nHösthälsningar, Kati/Hus nummer nio\n\n

  5. Jättefina. I helgen gjorde vi girlanger men vi klippte hjärtan i olika papper och fäste på snören blev också fint. Men detta måste provas, nu är det riktiga pysseltider. Tackar för tipset. /Anne O

  6. Det finns även fjärilsstansar att köpa, tror Martha Stewart har en bl a. Men de fjärilarna blir ju mycket mindre än de på bilden. Men den är användbar till att göra söta kort eller tavlor.

  7. Anne O: Härligt med hjärtan på rad, det får bli vårat nästa projekt :). Sannerligen är det pysseltider nu, härliga tider it is!\n\nSofia: Jag älskar Marthas pysselsaker och är så glad att det börjar finnas mer och mer liknande produkter hos Panduro. Jag ska spana efter fjärilar där först, för som du säger blir det mycket sött på kort och dyl. Tack för tipset!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *