Klänningen

Jag har fått en hel del frågor per mejl och några bland kommentarerna om hur klänningen ser ut i sin helhet. Svaret på den frågan är si som så här. Denna bild är i stort sett oredigerad och min förhoppning är att ni ska se lite mer hur den ser ut då. Klänningen är ganska tajt, knälång och mycket trevlig :).


 
Hittade en bild till där man ser lite mer av klänningen på mig så jag slänger med den också. Hmm, undrar vad som hände med handen?

 

Trevlig fortsättning på helgen !
 

signature

10 comments

  1. Åh, klänningen är superfin! Och – jag föll som en fura för tapeten med fåglarna! Står precis inför en köksrenovering och är svårt turkos-sugen… Jag undrar; varifrån kommer tapeten?\r\n\r\nTrivsam söndag!\r\nIsan

  2. Jag håller med Terese ovan : du är värsta snyggmodellen ju :) (trodde det var en tidningsbild)\n\nTack för att du tog dig tid att fota :) Måste gå till affären och kolla IRL hur den är.

  3. Emma: Trevligt :). \n\nTerese: Det vore något det :).\n\nSmile: Det finns ovanligt mycket snygga kläder i höst tycker jag. På gott och ont ;).\n\nLissenTo: Det var skärningen jag föll för ja, jättefin ärven irl.\n\nLovisa: Tapeten kommer från Intrade: http://www.intrade.se/ bläddra till Pip – kollektionen så finns den där. Jättefin! Den är djupare i fägen än vad som syns på min bild då solen ligger på där.\n\nLycka till!\n\nAnna: Tack snälla :). Det var så lite, hoppas du hittar den och att den sitter som en smäck :).\n\nEn fin start på veckan önskar jag er alla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *