Hipp Hipp för Helg!

Fredag och åter internet, lycka :). En bild från mitt bord igår, några av favoriterna låg samlade så jag tog ett kort. 1. Nya för gårdagen, två jättefina glasskrin fyndade för 75 kr hos EriksHjälpen. 2. Jag är ett fan av läppjuck som bekant och favoriten är fortfarande Rosebuds olika. Men jag hittade två varinater från Vaseline lip Therapy på åhléns och de var inte tokiga de heller, dessutom kostar de bara ca en 20:a styck. Rekommenderas! 3. Jag provar grönt te igen, detta med smak av jasmin var riktigt gott. 4. Svart ring i form av en ros, illsöt för liten peng hos Glitter5. Glöm inte köpa ett Rosa band, det räddar liv! 6. Äntligen har jag skrivit slut på min förra anteckningsbok och får börja med denna fina som legat på vänt ett tag. 7. Den syns inte så bra, men Martha S har en riktigt snygg kakapp, här klurar jag på ett recept på kakmöss. Typ. 8. årets snöglob, fining med glatt budskap.


 

Här har vi den då äntligen, klänningen som jag flaggade för redan förra helgen. En ny favorit i garderoben som jag kommer använda tills den rasar skulle jag tro. Den är i tweedtyg, finns hos KappAhl och kostar 399 :-, men i helgen så har de 25 % på valfritt plagg om man är medlem och då kostar den bara 299:-. Fyndläge! Jag köpte min vanliga storlek och den sitter som en smäck!


 

 

Närbild på de nya glasskrinen, nu har jag tre*. Får kanske ge mig nu :). Den lite större ska stå i badrummet som förvaring för ringar och annat smått som man inte vill tappa bort. Den lilla funderar jag på om jag ska ha på bordet med flingsalt i. Det var fullt hus igår på Erikshjälpen och alla gick vi runt runt i jakt på riktiga fynd. Men visst är det som de säger, de riktiga fynden görs precis när butiken öppnar, vi kom ca 5 min efter öppning och vi såg en hel del gobitar på väg ut när vi var på väg in. Nästa gång så :).

 

I helgen ska vi ta undan utemöblerna, fira jul på Ikea, besöka Björk & Berries samt umgås med fina vänner. Härligt!

Hipp hipp för helg alla fina!
 

(* Här är den rätta länken)

Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

10 comments

  1. Fanstastiskt fina bilder! Och fina fynd. Jag ska försöka hänga på låset på Erikshjälpen när jag kommer till Gävle nästa gång. Och till nya Ria, var det väl, i gamla postterminalen, du kanske varit där?\r\n\r\nTrevlig helg!\r\nAnna-Karin (fd Gävlebo)

  2. Härliga glasskrin – det vänstra påminner om ett jag har fått av min pappa. Det hade han alltid punchpraliner i när jag var liten. \r\n\r\nJag var till Högbo Bruk i jultid för snart två år sedan och då var jag in i Björk & Berries doftcenter. Intressant, minst sagt.\r\n\r\nHa en underbar helg!

  3. Jag skulle nog kunna bli kär i den där klänningen. Är det din privata bild… alltså är det du ;) Skulle vilja se den i helbild…. har dom hemsida typ ?

  4. Hm, länken till klänningen du flaggade för \”redan förra helgen\” går till Lindex. Och på KappAhls sida hittar jag inte den. Betyder det att jag måste masa mig ut till en butik? Grumble.

  5. Anna-Karin: Tack snälla :). Erikshjälpen där kan man göra riktigt fina fynd, så där tycker jag absolut du ska hänga på låstet. Ang Ria har jag missat det helt och måste så klart besöka dem snarast! Tack för tipset :).\n\nTrevlig helg!\n\nHelenaL: Åh, punchpraliner vilka minnen! Visst är det ett trevligt ställe att besöka Björk & Berries, ja hela Högbo för den delen. Idag skiner solen så det blir en fin dag :).\n\nDet samma önskar jag dig!\n\nAnna: Japp, det är en bild på mig. Jag ska kika om jag har en helbild, men lovar inget då jag har lite dåligt med tid idag tyvärr. Jag hittade inte heller klänningen på deras hemsida oturligt nog, bara i butiken.\n\nPostadress Torslanda: Visst är de fina, jag är såå glad för dem :).\n\nDet samma!\n\nEmma: Jag ska kolla ang bild, men klänningen är ganska snäv. Går till knäna ungefär och är armlös. Fin fin med andra ord :).\n\nJenx: Stämmer att de kläderna går till Lindex, det är den lilla tilläggstexten på slutet som refererar till klänningen. Jag var lite otydlig där. Jag hittade den inte heller på deras hemsida, det var därför som jag tog bilden på detaljen på klänningen. Tyvärr så är nog det absolut bästa som du masar dig ner till butiken för att prova den. Jag håller tummarna för att den passar :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *