Stilrent

 

Lindex nya Affordable Luxury kollektion designad av Ewa Larsson finns nu i butik. Jag har inte sett dem irl än, men tre plagg ser rätt så lovande ut må jag säga. Blusen och byxorna ser mycket användbara ut, snygga och tidlösa både till vardag och fest. Den svarta kjolen ser även den ut att kunna vara en keeper. Någon som sett dem i butik. kanske rent av provat? Jag är riktigt nyfiken :).

 

8 oktober: Idag är det lördag och jag och Astrid tog en tur på stan. Bland annat så var tanken att jag skulle prova blusen och byxorna på bilden, men butiken i Gävle är under ombyggnad och det var snudd på omöjligt att se vad det hade för kläder i butiken just nu. Såg inte till dessa eller några andra plagg ur kollektionen tyvärr så någon provning blev det inte tal om. Men jag hittade där emot en jättefin klänning på en annan butik. Mer om den imorgon :).

 

signature

9 comments

  1. Å så snyggt. Kanske man ska börja klä sig som en formgivare vilket jag faktiskt är, såhär i helsvart. Vägrar polotröja. ;) Jag är ju mer beige, natur, grå men detta ska jag nog in och testa! Tack för fint tips.\nKatarina

  2. Måste också spana in dessa plagg!\r\nSer väldigt klassiska och snygga ut.\r\nÅterkom gärna om du testat dom och iså fall vad du tycker.\r\n\r\nJohanna

  3. kanske går att gömma lite fladder under…är som nybliven mamma en tredje gång å vill hitta nåt smart men snyggt att ha på sig;-)\nkram

  4. Sarah: Ja det fanns mycket som lockade i år. Jag ska kika imorgon tänkte jag. \n\nKatarina: Helsvart är otroligt snyggt , våga det :). Beige, natur och grå är fint det med, men det kan vara kul att vika av helt ibland.\n\nTerese: Det var så lite :).\n\nJohanna: Jag tänkte försöka hinna med en tur på stan imorgon, hinner jag så rapporterar jag :).\n\nPia: Även om jag bara har ett barn och som dessutom snart fyller nio, så uppskattar jag lite fladder i kläderna ;).\n\nKram\n\nAnnixen: Svart är min favorit, känner mig oftast finast i svart. Vi får pigga upp det svarta med en fägglad scarf :).

  5. Det bilder du viser her er faktisk veldig fint antrekk, men ellers kikket jeg på norske siden og jeg ble litt skuffet. Vel kanskje jeg bør se igjen?? :)

  6. Mette: Det är det här som är det svåra, mycket kan se otroligt lockande ut på bild. Men när det kommer till att se dem på hängaren i butiken så kan det vara som ett helt annat plagg. Jag hoppas kunna prova dessa imorgon, lovar att berätta om den är lika fin som på bilden :).\n\nKlem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *