4 oktober

Idag är det kanelbullens dag och då passar jag på att tipsa om detta recept på glutenfria kanelbullar som funkar jättebra. Både Johan och Astrid äter dem glatt även om de inte normalt äter glutenfritt. Receptet hittade jag förra året hos Smilla och har provat det några gånger sedan dess, som en liten parantes bara kan jag nämna att jag väljer vit baksirap och så gör jag lite extra fyllning. Ska man nu i alla fall äta bullar kan man lika väl gå all in :).

 

signature

9 comments

  1. Perfekt på kanelbullens dag :) \n\nHar tänkt på en sak angående din blogg, varje gång jag kommer till ditt inlägg genom att klicka vidare på bloglovin\’ så bryts resten och jag kan inte klicka vidare till nästa blogg. Är du medveten om det? Känns tråkigt om jag måste sluta följa din blogg bara för det, för jag gillar den verkligen :)

  2. Tack snälla! Just degar är ju det svåraste när det gäller glutenfritt. Nu blir min dotter glad.\r\n\r\nÅter igen, tack för en inspirerande blogg! \r\n\r\n/Mamma i Gävle ;)

  3. Katti: Hoppas hoppas :).\n\nKajsaji: Härligt :).\n\nAng bloglovin är vi medvetna om problemet och det är felanmält hos bloglovin. Vi håller tummar och tår att de löser de snarast, för det har tyvärr tagit tid. Vi kan bara beklaga att det blir problem. \n\nMaria: Tack snälla! Hoppas din dotter också kommer att gilla dessa. Riktigt svårt med deg som sagt, tror mycket på kesellan här så jag har även provat det i pizzadeg och det funkade också fint. \n\nVi som är glutenfria får fira lite extra den 7 nov då det är kladdkakans dag, den funkar perfekt både med och utan gluten. Varje gång :).

  4. Undrar lite varför ni inte publicerar recepten under fliken recept på er nya startsida? Känns som det är där man vill leta efter era suveräna recept:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *