Vi kör en soppa till

Vi fortsätter äta soppa till middag en kväll i veckan. Det finns ju så många lockande recept att prova i tidningarna nu på hösten. Denna soppa lovar lite kaxigt att den är den Grymmaste grönsakssoppan. Spännande! Bilden och receptet hittade jag på LagaLätts FB sida. För att se receptet i lite större modell så bläddra bland deras loggfoton. Där finns också receptet på en Len kycklingsoppa som är ljuvlig!

signature

3 comments

  1. Drömmer mig tillbaka till året då jag gick på Vadstena folkhögskola och bodde där på elevhemmet vid Vätterns strand. Oh så mycket god mat man fick ! Härlig husmanskost med en liten knorr ! De verkar vara still going strong i det köket :-)\nVi kör Linas matkasse varannan vecka och är jättenöjda med det, tyvärr blir det fortfarande mycket korv o pasta den andra veckan så det här var ett välkommet tips, Anna

  2. EmmaP: Visst är den god! Vi toppade våran med lite bacon då, men jag kan tänka mig att även kyckling skulle bli mycket gott :).\n\nAnna: Finns det något så gott som vanlig hedelig husmanskost, tror nästan inte det :). Det låter som du har många fina matminnen från din tid på folkhögskolan, de är de starkaste minnena hörde jag på tv härom dagen. Det tror jag absolut är sant!\n\nJag har funderat på Linas matkasse, jag tackar för tipset och smyger mig in på Linas sida igen för en titt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *