Sjuk

Jag har åkt på ett riktigt ilsket förkylningsvirus och ligger mest i soffan och tittar på film samt pimplar en och annan kopp te i förhoppning att detta snart ska vara över. 
Så i väntan på nya friska tag har jag har hunnit beta av tre filmer så här långt. Först ut blev Blue Valentine med Ryan Gosling och Michelle Williams. Jag hade hört så mycket bra om den och hade så höga förhoppningar att jag blev riktigt arg på all olycka i filmen nu när jag äntligen såg den. Jag antar att man bör vara i ett visst mood för att klara denna typ av film. Jag var det inte. Fina skådespelare som gör jättebra insatser, men det blir bara + från mig.

 

Nästa film var bara tvungen att bli bra. Och det blev den. Kan kanske bero på att jag är sjuk, men lite av gråtfest 2011 blev det här i soffan ;). Han så snygg, hon så vacker. Tragedi, kärlek och så en galet söt elefant på det. Water for Elephants tyckte jag överraskade så den får +++ av mig.

 

Tredje filmen har jag haft liggandes hemma ett tag och inte riktigt fått upp intresset för. Tänkt att den skulle vara rätt blasé, men där hade jag fel! Kids are all right med Annette Bening och Julianne Moore är riktigt bra. Smart manus och snygga omgivningar, vad mer kan man önska :). Den får ++++ av mig.

Har ni sett några bra filmer nyligen, tipsa gärna!

Återkommer imorgon med ett superdupergott recept på äppelpaj inför helgen. Ett som ni bara måste prova!

signature

12 comments

  1. Krya på dig massor och \”top of mind\” vill jag tipsa om dessa filmer :)\n\nJuno, Dan in real life, Mary and Max, \nGhost Town, P.S I love you, Little miss sunshine, Sunshine cleaning, The bucket list.\n

  2. Pia: Tack snälla, det är sannerligen tråkigt att vara sjuk. Tur det finns, tv, film och tidningar :).\r\n\r\nKram\r\n\r\nMia: Stackare, en varm krya på kram tillbaka! Kram\r\n\r\nlilla.u. Det är tråkigt med feber och ond hals, men det är inget mot magsjuka. Hoppas den lille kryar sig fort och inte smittat er andra. Jag håller en tumme Kram\r\n\r\nÅsa: Tack snälla!\r\nKram\r\n\r\nEllendellen: Åh, Dan i real life! Den har jag sett men det var länge sedan nu, den ska jag se om ikväll. Tack för tipset! Mary & Max var ny för mig men låter mycket spännande. Tack :).\r\n\r\nKram

  3. Krya på dig! Jag var dundeförkyld förra helgen, har äntligen släppt. \nMitt bästa tips är den danska serien Nikolja & Julie. I den boxen finns det 22 timmar härligt danska drama när det är som bäst.

  4. Postadress Torslanda: Jag såg faktiskt den serien för någon månad sedan, antagligen som den sista tjejen i norden :). Älskade den och kommer se om den snart igen. \r\n\r\nSkönt att du är pigg igen, det ger hopp för oss andra snorande.\r\n\r\nAnna: Åh, hoppas att du också tyckte om den :).

  5. hittade just hit, ~ & oj \nvad sugen jag blev på \nfilmkväll nu ! utan sjukdom. : )\nsåg också ?the kids are all right?\nhäromdan? & tyckte mycket om ..\nde andra två har jag inte sett, \nmen hört gott om ?water for elephants? \n{ det är ju det där med förväntningar,\nprecis som Du skriver .. }\n\nfint att komma hit till Dig !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *