Några favoriter från H&M

Nu är vi ganska redo inför hösten och vintern här hemma. Det som var för litet har gått vidare och det som saknades har fyllts på. Vissa plagg gillas mer än andra så klart, Pomp de Lux – plaggen blev en hit men även dessa gobitar från H&M som finns i butik nu och som vi varmt rekommenderar:

Kappan tycker jag är jättefin men den vi köpte förra året passar fint även i år så vi kör på den till kalas igen. Däremot så köpte vi ett par leggins med lite "mocka"färstärkning. Sitter skönt och ser fina ut på. Inga knän, lycka! Jag blev också glatt överraskad att de bubbelgumsrosa kängorna var så pass rediga som de var till det priset. Jag misstänker att de nöts lätt pga färgen, men de var varma och goa inuti. 

Det svåra är att i den här åldern är att mixa sött och tufft så det blir den ultimata kombon. Astrid kör denna cardigan (med vår svarta katt på ;). tillsammas med jeans och svarta boots. Alla nöjda.

En varm och go cardigan till som funkar till det mesta. Plus för att den är tunn och går ner över rumpan. Astrid har den ljusgrå men jag funderar på den svarta också tills hon fyller år. Funkar att tvätta och finfint pris.

De absoluta favoriterna får avsluta. Stickade leggins i varma färger. Det blir lite knän på dessa efter en dag, men inte så farligt. Gärna tillsammans med denna blå blus, koftan ovan, svarta boots och så jackan från förra året. Då blir det bäst :).

Vill också passa på att slå ett slag för både H&M och Lindex (som tyvärr inte fanns med på bild, men som finns i butik. A har stålgrå) chinos, de är båda mycket omtyckta här hemma. Mjuka och fina.

En finfin tisdag önskar jag er alla!
 

signature

7 comments

  1. Vita Hemligheter: Dom är jättefina, och verkar vara mycket mjuka och sköna också :).\r\n\r\nKram\r\n\r\nMarie: Visst är det synd att de flesta lite sötare kläderna slutar vid storlek 128. Håller med!\r\n\r\nPostadress Torslanda: Absolut, för dessa finns alltid plats! De grå med lite silver nertill är fina också ;).\r\n\r\nKakan: Åh, så den finns i rosa också. Sött :).\r\n\r\nAnna: Hon är ca 127 lång så hon kan fortfarande ha storlek 128 utan problem. Men om plagget finns i storlek 134 så köper jag dessa istället för att hon ska kunna ha dem längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *