Torsdag

Det känns lite som att det är just idag som hela veckans göromål ska genomföras. Dålig planering helt klart! Utöver detta ska jag försöka hinna en sväng till åhléns för att spana på denna vita sidenlykta. Jag har länge velat ha en men dragit mig för att beställa en på nätet då jag vill se och känna på den först. Finns i färgerna vit och turkos för 299 kr. Hoppas på ett litet fynd idag med andra ord :).

 

Happy torsdag!

signature

8 comments

  1. Ha ha, känner igen det där. Även här dålig planering. Även här besök på Åhlens idag efter jobbet.\r\n\r\nLycka till med lyktan, hoppas den faller i smaken! Själv ska jag jaga present.

  2. Jag köpte den för någon vecka sedan och har ute på uppdrag. Den blev verkligen jättefin. Ingen superkvalitet skulle jag säga men den är ju billig i sin genre och pryder sin plats helt klart!

  3. Den är jättefin. Jag har också klämt och känt på den och varit i valet och kvalet. Priset är ju överkomligt så egentligen är det bara att slå till! :)

  4. Åh, den är jättefin! Har dock ett helt \”gäng\” med likadana fast röda och blå. Köpta i Vietnam för ett par år sedan. Kommer inte ihåg riktigt vad som tanken bakom köpet, men det var säkert ett fynd!

  5. Åh! Precis en sån har jag i sovrummet, säkert 10 år gammal, har funderat på att slänga den, men om den är i ropet igen så får den väl hänga kvar : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *