Plastic Fantastic

En inte alltför rolig tradition här hemma är att vi numer ständigt är sent ute i köpet av säsongens skor. Vi har gått igenom precis alla skobutiker i Gävle och Valbo och var de inte för små så var det förstora eller inte fina nog. Till slut så hittade vi i alla fall två skor som passade i storlek. Ett par rosa Crocs ballerina style och ett par träskor med slejf a´la Moheda. Sen var det bara att tänka lågiskt:

Dotterns nya skor

Mamman: Ok, vilket par vill du helst ha?Astrid: Ha eller använda?Mamman: Hur tänker du nu?Astrid: Jamen om vi köper träskorna får de nog mest stå och titta på när jag leker. Men de rosa Foppa får typ vara med.Så plastic fantastic it is ;).Idag är den en himla massa som måste bli gjort, bland annat så ska jag baka till skolavslutningen på skolan imorgon. Tänk att vi redan är där. Imorgon går min fina tjej ut tvåan och jag sitter här och undrar var tiden tagit vägen. Precis som varje år den här tiden med andra ord. Tårmild och stolt allt i en enda stor härlig hög.En riktigt fin dag önskar jag er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

8 comments

  1. Vilket svar, träskorna får titta på och de rosa leka..barn är helt underbara med sina kommentarer ibland. dessutom var crocs:en jättefina ju, är inte så förtjust i crocs annars men de här var ju fina!

  2. Sarah: Precis, så när jag gnäller på att hon alltid har dem så kan hon svara – Men det var ju du som sa att vi skulle köpa dem ;).

    Till vuxna kan det nog tänkas finnas lite mer, håller en tumme för det :).

    bea: Om man jämför Crocsen med träskon och hur det känns att springa omkring i dem så har nog träskon ingen chans. Används en stund, men sen blir det nog barfota då den är så hård (men ack så söt). Tror att det var så hon menade.

    Jo jämförelsevis är dessa fina, och väger absolut ingenting. Lycka med andra ord :).

  3. Härlig kommentar – och de här är ju så lätta och bra att leka i. Tänk att hon redan går ut tvåan!!! Vart tog tiden vägen? Hon var så liten när jag började följa din blogg.

  4. Hej Helena!Älskar din sida, den är en liten oas med alla fina bilder! Du skrev för länge sedan om Pomp de Lux och det var ett toppentips! Jag har hittat en massa fint till min tuffa kille och söta prinsessa i deras webbshop! Så nu kommer ett tips till dej. http://www.brandos.se är en riktig räddare när man är sen att köpa skor till barnen och sej själv. Allt finns, det är gratis frakt och öppet köp. De skickar med färdiga klisterlappar för returen, om man mot förmodan skulle behöva det. Toppen tycker jag! Kram från Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *