2 x ?

Det är nästan så att det kändes skönt idag när det kom lite regn och termometern står stadigt på 15 grader. Idag är även sista dagen med vila på ett tag för imorgon ska det börja grävas på baksidan för att förbereda inför altanbygget som påbörjas senare i veckan. Själv ska jag även måla en hel del. Det blir vitt, grått och svart (som vanligt ja). Så himla trist när man håller på, men så himla härligt när det är klart :).

Nya hästen

Främst så är det köket som ska målas färdigt, just nu är det lite målat här och lite målat där. Och sen var det detta med luckorna igen då, jag är nästan där i tanken men inte riktigt. Jag ska också beställa lite plåt som ska på plats och så ska det snickras lite till. I väntan på att jag ska bli klar med allt det där så bjuder jag på en bild på mitt senaste inköp till köket. På den nya öppna hyllan står denna lilla Dalahäst i akryl frå COOEE Design. Jag tycker mycket om att den smälter in så fint med bakgrunden var man än ställer den. Den är mig så kär!

Stupidness 2

Tidigare spelade jag alltid yatzy på mobilen innan jag somnade, men så vid en uppdatering så blev det något riktigt knas och spelet blev inte sig själv igen. Nåväl sen gick jag över till att spela Stupidness 2 istället och det är kanske den roligaste appen ever! Tyvärr så tar den slut lite väl fort, men vill man fortsätta att ta reda på hur dum man egentligen är så finns även Stupidness 2 PRO (kostar 7 kr) som har 10 gånger så många banor samt att man lätt kan nollställa den och börja om från början. Har ni inte provat Stupidness så måste ni göra det i sommar. Finns för iPhone och android.Nu ska jag förbereda fikat till nationaldagen, återkommer med receptet imorgon!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

6 comments

 1. I’m a sucker for bubble bust:/ Jag tror nästan jag spelar för mycket, typ helt spelberoende ha ha! Kostar med 7 kr på appstore:))Härligt med målande och visst kan tyckas tråkigt med vitt svart och grått men vad f* det är ju det helt snyggaste just nu vad alla än kan tycka om färger och man ska ju ta det man själv vill ha:))Kramis

 2. Hej!Vilken fin o inspirerande blogg du har! Blev tokkär i dalahästen, men vad är det för storlek på den? Jag gick in på sidan o det fanns s, m, och l att välja på men jag såg inga mått nånstans?

 3. Vad är det för tapet du har i köket? Vet att du funderade på vilken du skulle välja men tror jag har missat vilke du valde!

 4. Mia: Japp bubble burst funkar också ;).

  Jo och när det kommer till väggar, bänkskivor och dyl då kan jag inte komma på så många andra färger som jag skulle klara av ett längre tag än dessa heller. Men det vore ju roligt om man någon gång sa: Nu jäklar ska jag gå loss med lila här :).

  Kram

  Molly: Tack snälla :). Jag har storleken small och den är typ stor nog att fylla en hand. Hoppas att det kan vara lite vägledning :).

  Mia: Jag / vi valde denna till slut: http://products.janechurchill.com/details.aspx?StockCode=J026W-01&Item=W&Use=&Colour=Blue&Pattern=Decorative&Keywords=&Start=0

  Hade tänkt köpa en snarlik från Ralph Lauren men leveranstiden mm fick oss att kika på denna istället och slog till. Den blev jättefin på plats

 5. Visst är dalahästen från Cooee underbar! Jag har haft min från att den tillverkades … hennes företag ligger i lilla orten precis utanför staden är ifrån. Och hennes shop är ljuvlig! För att inte tala om Mias fina klädesbutik …Så passerar ni Lagan när ni kör söder ut på E4 MÅSTE ni in och besöka dem . Så mycket fint! SÅ mycket fint!Kram, u.

 6. u.: Illsöta är dessa dalahästar, vill så gärna ha minst en till! Åh, lyckliga du som bor nära, att känna och klämma är en helt annan sak det än att lockas på nätet. Ska skriva in Lagan och Cooee i min lilla bok, Tack för tipset!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *