Så gott.

Snabbt och gott

Denna mycket enkla men ack så goda rätt provade vi för några dagar sedan. Hela familjen gillade den mycket och vi kommer garanterat att laga den igen. Jag skulle säga att rätten passar lika bra en vanlig vardag som vid lite enklare fest.  Men jag höjer ett varnande finger för när jag provsmakade den innan vi skulle äta så insåg jag att den precis som rätten heter är pretty hot, så för att den skulle passa Astrid också så blandade jag i lite Smetana som vi hade hemma. En skvätt grädde funkar säkerligen det med. Denna rätt måste ni (också) prova :).Bild: spisa.nu med lite pill av mig.

signature

5 comments

  1. Roxanna: Klicka på den röda texten i början så är det bara att börja laga :).

    Trevlig helg!

  2. Ser ju inte så dumt ut, det där. Allt som kan få oss att undvika att trilla i korv- och köttbulleträsket är välkommet. =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *