Vitt & Blått

WaterAid

Jag gillar H&M:s nya WaterAid kollektion mycket. Vitt, blått och fräscht! 1. Figursydd blus med små blad 199 kr. 2. Hatten har jag bloggat om tidigare. 99 kr 3. Varje sommar samma sak jag känner och klämmer på alla espadrillos som kommer i min väg. Denna gång var jag inte snabb nog, min storlek sålde slut snabbt. 99 kr. 4. Linneshortsen har jag också skrivit om tidigare och nu är de på väg hem till mig. 199 kr. Hoppas hoppas att de passar, då har jag i alla fall ett par shorts i sommar. Svårt med shorts som sagt ;).

H&M hösten

Jag vill också slå ett slag för vad som komma ska till hösten hos H&M Home. Favoriterna är nog dessa necessärer men jag är även mycket förtjust i  kuddarna med nycklar som du hittar på bild här! Missa inte bildspelet lite längre ner på sidan med fler kommande nyheter. Jaja, vi ska klara av sommaren först.  Nu är det nära!Bild: Eget collage med pressbilder från h&m.com.

signature

5 comments

  1. Skorna finns påfyllda i shoppen nu, iaf imorse. Då fanns alla storlekar utom 36, så det vore ju otur om de är just den stl du har.. ;) Själv hade jag missat både den fina termosen och vattenflaskan som är slutsålda…buhu!:(

  2. Martina: Men oj, då får jag ila! Tack så mycket för tipset :).

    Visst var det synd att dessa sålde slut så fort, håller med :(. Men tydligen ska de finnas i några butiker också, så vem vet. Plötsligt händer det ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *