Swing it …

Liten radio

Om man bortser från att vårat exemplar var lite trasigt så är den illsöt denna radio från Clas Ohlsson. Just nu till 100 kr rabatt dessutom. Trevligt!Då var det bara altanen och sommaren som fattades då ;).Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

13 comments

 1. Beställde du också din från webshopen?? Var själv och hämtade ut min cremefärgade från posten idag, och har också bloggat om den idag. Min radio var hel och fin och fungerar helt kanon :D Är så nöjd!! :)

 2. Camilla: Vi har en butik här i stan så jag köpte min där, stod länge och valde mellan creme och den blommiga. Båda är jättefina :).

  (Förvånansvärt bra ljud må jag säga dessutom)

 3. haha jag väntar också på altan! Byggfirman har varit här och lämnat virke, sen kom det liksom inte längre.

 4. Ylva: Men det är en bra bit på väg i alla fall det, här är det mycket snack och tämligen liten verkstad. Bygget ska vara igång och cirka en vecka sägs det. Jojo … Vi får hålla tummarna för altaner så snabbt det bara går :).

 5. Så himla fin! Habegäret satte sina klor i mig och jag måste klicka hem.Ha det gott!PS tack för serietipset i förra inlägget

 6. Den lila finingen känner jag igen! Svårt att motstå till ett så bra pris. Känns som den alltid hört hemma i ditt nya fina kök!Lycka kan var att se fram mot den perfekta altan Pimpningen!

 7. Hej,Vad heter den fina tapeten på bilden med radion? Vill oxå tacka för din fina blogg, blir alltid lika glad av att titta in här!

 8. Vad skönt att du är tillbaka i “bloggosfären”. Blev lite orolig över ditt uppehåll och fick abstinens men nu är allt bra igen! Är inte radion en utmärkt mors dags present? Min mamma kommer att gilla den.//Maria

 9. Anna: Mycket söt :). Ja kom igen nu värmen! Du fattas oss!

  Marie: De begäret känner jag till ;). Det var så lite, kolla in Damages när du får tid. Så himla bra!

  Det samma!

  Skridskoänkansgladadagar: Jag såg nyss att även du nosat upp denna lilla pastell :). Visst passar den perfekt här i köket allt, om nu bara köket kunde bli klart också. Och om jag kunde bestämma mig för luckor. Jag får nog pimpa altan innan kök :).

  Selma: Tapeten kommer från Jane Churchill och ingår i hennes country kollektion. Tack snälla för fina ord :).

  Maria: Teknikstrul är bland det värsta jag vet. Inget funkar och man sliter sitt hår. Men nu funkar det igen och vi hoppas på riktigt bredband i höst :). Absolut, mammor i alla åldrar som gillar lite pastelliga ting skulle bli jätteglad för denna gobit!

  Anna: Åh, lyckliga Du. Skynda fynda :).

 10. Åh, vad fin! måste kolla in den. Tack för tipset!Tänkte dela ett tips med dig….ser på bilden att du har en Ampelviol på bänken (tror att de heter så). Plantera om den i en rejält stor kruka (en som du kan ha på din altan) ska du få se på under. Planerade en sådan förra sommaren i en jättekruka, har nu haft den inne hela vinter och nu blommar den för fullt igen. Köpte på mig några till i går – de blir verkligen jättefina när de får utrymme! Ha en fin fin dag!

 11. erika: Jag fick googla på Ampelviol och visst tror jag bestämt att den är en sådan jag har :). Stort Tack för tipset, när det blir lite mindre blåsigt och lite varmare så ska den planteras ut. I väntan på ska den få en lite större kruka!

  Tack det samma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *