Damages

Jag har nyligen slukat (japp, finns inget annat ord för det) tre säsonger av tv-serien Damages. Det absolut smartaste och bästa jag sätt på länge. Dessutom har man har inte sett den blicken i Glenn Closes blick sedan hon insåg vem mördaren var i Kniven är enda vittnet eller blev riktigt sur i  Farlig förbindelse. Bara en sån sak ;). Förutom att serien i sig samt skådespelarna är sådär man- lever – sig – in – i – allt – bra  så är den även sevärd på grund av den snygga scenografin. Flera gånger har jag tryckt paus och ropat på Johan för att visa detaljer från Patty Hewes kök.

Damages

På bilden den vackra och svala Rose Bryne som spelar Ellen Parsons i serien. Ellens garderob är fantastisk. Stylish till minsta detalj, så klart! Just nu visas säsong ett på Svt, men tre säsonger finns att köpa i boxar för eventuellt Damagesrace i sommar. I juli börjar säsong fyra att sändas i usa. Lyckliga dem! 

signature

4 comments

  1. Visst är den suverän! Jag och sambon såg första säsongen när den visades på TV8 för några år sen, kunde inte fatta att en så fantastisk serie visades mitt i natten på en kass kanal :O Glenn Close är helt outstanding, jag råder alla att se den!

  2. Älskar när man fastnar för en serie på det viset. tack för tipset ska genast kollas upp.Själv blev jag överlycklig när jag läste att det kommer en säsong 2 på “The Big C” som ju tog slut i lördags. Den var också suverän.

  3. Sofia: Urbra! Så spännande! Jag hade sett ett avsnitt av serien tidigare och blev nyfiken, men så glömde jag bort den. Kan ha varit på TV8 det kanske. Bra val av SVT att visa serien, hoppas att många tittar och biter på naglarna :).

    Anette: Ja det finns många guldstunder om man hittar rätt i jungeln av tv-serier. Jag blev ledsen att de la ner Brothers & Sisters nu, den ville jag se mer av. Men många favoriter fick en ny säsong så det får man glädjas över. The Big C har jag kvar, ska se den i sommar längtar. Laura L är ju helt otroligt :).

    Anna: Halloj! Åh, titta och njut säger jag bara :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *