Hipp hipp …

Att fylla år

Idag ska jag fira min födelsedag hela dagen lång med cheesecake, ett och annat paket och så fika med familjen. Fira med vänner och inviga köket hoppas jag  få göra snart. Nej, nu kickar jag igång denna dag. Eller rättare sagt detta år, mitt trettionionde med en tur till plantskolan. Nya blommor till bordet måste man ha en dag som denna :).Frågan är bara är jag fortfarande trettio + eller är jag så nära nu att det räknas som fyrtio -?Hoppas ni alla får en finfin dag!?

signature

18 comments

  1. Grattis på födelsedagen! Måste bara nyfiket fråga – har du något annat yrke, eller är du “bara” bloggare?

  2. Majbarn är något speciellt om jag får säga det själv ;)! Vilken fin dag att fira födelsedag på solen skiner och fåglarna kvittrar, hoppas du får en härlig “din dag” idag stort grattis och jag håller mig till tron att man är 30 länge länge både efter 39 och 40…;)Kram till dig Anne O

  3. Och hurra till dig ! Jag känner mej ganska 30 fast jag är 41. Mina barn räknar ändå “trettiotio”… så man kan väl räkna lite som man vill :)

  4. Alla: Tusen Tack för alla grattishälsningar! Jag hade en jättefin dag och glädjs åt att fortfarande vara 30 :).Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *