Rullgardin

Rullgardinen i fråga

Family Livings chefsredaktör Anna Zethraeus villa i Bromma var med i senaste nummret av Sköna Hem. Precis som så många bloggare före mig så gillar jag detta grafiska hem mycket. Det som inspirerade mig mest. Till och med så mycket att jag börjat fundera på att copycatta lite är rullgardinen i sovrummet. I reportaget syns bara ett hörn av den, men i texten så kan man läsa att det är en dialog ur Woody Allens film Annie Hall.

Så tänkte jag

Jag har grunnat lite på det där sedan jag först såg den. Vad skulle jag skriva? I vilket fönster skulle den sedan hänga. Det finns ju en mängd bra dialoger ur filmer, men det blev lite för långa när jag skissade lite på papper. Men,  nu har jag det. Den ska hänga i min lilla lilla klädkammare. Där finns ett fönster som skulle må bra av en rullgardin. Då det är kläder som huserar där inne så passar det fint med mitt favoritcitat av Coco Chanel: A girl should be two things: classy and faboulous. Jag planerar göra det enkelt för mig. Vanlig vit lite glansig rullgardin, svart markeringspenna med tunn spets. Samt avslutningsvis, hjälp av en kompis som har otroligt snygg handstil. Snirkligt är tanken. Ska bli roligt detta.

signature

12 comments

  1. Marielle: Visst var det :). Jättefint tyg, sicken tur att jag åter igen är på väg till Ikea idag. Ska kika på tyget då. Tack för tipset!tinajo: Absolut, jag ska testa lite så får ni se sedan :).

  2. Nu fick du minsann fart på min kreativa del av hjärnan! . Föll också för det reportaget men missade visst rullgardinen . Vilken tur att du har en kompis som är stadig på hand nu när det gäller att inte göra fel.Vad sjutton skulle passa hos mig ?? . Ab fab damerna kanske har några citat som skulle passa en mer kaotisk själ som jag!Lycka till med allt och oj vad jag ser fram mot det färdiga resultatet.Carina

  3. Carina: Visst börjar man klura på ord, meningar och dialoger :). Kul! Tja vad sägs om Patsy´s klassiker:Oh, Eddie… is it… Is it a bee? Älskar det! Ja, hon kan hon. Min handstil och säkerhet går inte att lita på i detta läge ;).Tackar så mycket :).Trevlig helg!

  4. Bra citat ! Här kommer ett till : Edina- Have you eaten something? Patsy: Not since 1973! Lovely Fredag Darling!

  5. Älskar såna citat!! Edina och Patsy i helt hysteriskt, är ju sååå roliga!Ser fram emot att få se din rullgardin sen! =)Ha en trevlig helg!!Kram

  6. Tack! Vilket kreativt inlägg. Det gav mig massor av input, inte bara ett utan flera. Det var så snyggt och bra skrivet. Härligt med bloggare med så hög kvalitet på inläggen. Ha det gottAnna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *