8 Fina

Tänkte vi skulle fira att det är fredag med en önskelista. 8 fina saker som lockar lite extra just nu:

Önskelista

1. En mellanstor enkel klocka från HD till väggen i vårat tv-rum. 2. Efter ett FB-tips av Carina fick jag upp ögonen för denna handduk som listat livets små guldkanter. 3. Jag har önskat mig Kay Bojsens fina apa några år helt utan resultat. Nu kommer några gammla favoriter åter i produktion, bland annat denna galet söta tax. Jag provar igen med andra ord :). 4. Daisy by Marc Jacobs, spelar inte så stor roll vad den doftar egentligen, vacker som ett smycke i sig ;). 5. Snygg korg till alla dessa tidningar som hopar sig. 6 . Jag är ett stort fan av Zara och glädjs mycket åt att de nu öppnar webbshop i Sverige. 3 mars smäller det! 7. Galet snygg knopp som skulle passa perfekt i vårat nya badrum. 8. Slutligen lampfavoriten just nu, Marby från Ikea ?.En riktigt skön helg önskar jag Er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

9 comments

 1. Jättehärlig önskelista, jag kan skriva under på allt =) Den där taxen var verkligen så himla söt! Trevlig helg!

  Linda: Trevligt :). Jag håller tummarna för en tax i julklapp ;).Trevlig helg!/ Helena

 2. Fina fynd du hittat! Bland annat klockan och hunden skulle gärna få flytta hem till mig :) Ha nu en fin helg!

  anna k.: Ja, till mig med :).Det samma önskar jag dig!/ Helena

 3. Dösnyggt collage som alltid :)
  Jag tror jag kopierar handduken… skriver ut på A3 och ramar in :)

  Anna: Tack snälla :). Jag går i samma tankar också ;)./ Helena

 4. Handduken, du har inte lyckats hitta någon återförsäljare i Sverige? Annars får jag göra om Anna ovan ;-)

  Johanna: Tyvärr så känner jag inte till någon på närmare håll. Så vi får skriva ut och göra en snygg tavla i väntan på ;)./ Helena

 5. Underbart fint collage! Din blogg är en sådan fin inspirationskälla – första bloggen jag suger i mig varje kväll efter jobbet.

  Lampan åkte med hem från IKEA förra helgen då vi var där!

  Kram o trevlig helg!

  Marie: Men tack så mycket snälla du, så glad jag blir nu :).Lampan pillade jag lite på idag, men då jag inte riktigt har plats för den så fick den stå kvar idag. Jag får klura lite.Trevlig helg!Kram/ Helena

 6. Det är så roligt med alla dessa tips!Att få inspiration, dina personliga favoriter och information (ex Zaras webshop.. det hade jag missat ; )Har blivit beroende och lagt upp dig på Bloglovin’ så jag inte missar nåt. Perfekt att du skriver också var och hur man kan hitta/köpa varorna. För oss som handlar mer på webben, då Stora Staden är lite långt borta. Ha en bra måndag!//Hanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *