Vardagsfin

Idag skiner solen och även om det är kallt så känns det med ens lite mer vår i luften. Jag blir sugen på lite tunnare strumpbyxor och jeansjacka. Inte än, men snart. Knåpade ihop ett collage under ämnet vardagsfin:

Vardagsfin

1. Linne från H&M. 2. Favoriten Rosebud finns numer även i tub. 3. Färgglatt armband som går hem hos både mor & dotter. 4. Snygga boots i skinn. 5. Kakifärgad kjol med mina för säsongen favoriter, utanpå liggande fickor. 6. Koftan från KappAhl som jag spanat på ett tag, idag hoppas jag den blir min. 7. Ursnygg väska i skinn från Ceannis.Klänningen från H&M skickar jag till Nina. Hoppas den passar!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

17 comments

  1. Jättefin kofta !! Älskar modellen men färger o mönster är inte jag.. kan jag bli marin och randig tro. Jag måste omvärdera :)

  2. Anna: Visst är den fin :). Här är en till som får jobba på det där med färg lite. Jag har blivit bättre, men det finns utrymme för mer ;).(tack också för hylltips)

  3. Visst blir man vårsugen när man ser allt fint i affärerna!Koftan gillade jag skarpt.Kanske ska planera in ett besök på Kapp Ahl.Trevliga tisdags hälsningar till dig//Carina

  4. Väskan är ju kanonersfin! Förresten, bara en grej till om det här med kök: låt gärna skåpen gå hela vägen upp, utan en trist och damsamlande glipa mellan tak och skåp. En fin list är ingen dum idé att låta gå hela köket om, så ser det nästan lite platsbyggt ut. /Mvh Lisa.

  5. Koftan har jag! Den är så snygg! =)Det är kul med alla härliga vårkläder som kommer in i butikerna nu… men det tar slut fort.. ;)Ha det gott!

  6. Carina B: Att man blir! Jag hann inte förbi KappAhl idag, hoppas på morgondagen i vanlig ordning då ;).Det samma önskar jag Dig!Lisa: Ja den är en riktig keeper! Det är ett mycket bra tips, minns hur jag höll på med plast och tidningspapper i vårat förra radhuskök. Så vill vi inte ha det igen, Tack för att du påminde mig samt tipsade om den fina listen.Mia: Då låter det som att den inte bara är fin på bild :). Fy, jag vet. Ilar imorgon och hoppas på det bästa … ;).Det samma!

  7. Mia: Ja det är Du värd, så som du jobbar på bra :).Kram tillbaka!A House With A View: Tack snälla, inga planer på att lägga ner än på bra ett tag :).Stor kram tillbaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *