Så bra!

The King´s Speech

Igår såg jag The King´s Speech och jag är idag fortfarande varm i hjärtat. Den bästa film jag sett på länge, har ni inte sett den redan. Gör det! Det pratas om Oscarsregn efter hela 12 nominerinar och det hoppas jag, det är den absolut värd. Skratt, tårar, sorg & lycka. Finns alla representerade. Mitt betyg till The King´s Speech blir 4/5. ?

signature

10 comments

  1. Ja, det är en av mina “måstefilmer” i år, har höga förväntningar som jag tror kommer uppfyllas. Sedan gillar jag ju Firth ända sedan “Stolhet och fördom”-tiden..! :-)

  2. tinajo: Ja och så var han ju en Pralin som Bridget Jones finaste också :).smile: Hoppas ni får en jättefin kväll!Sarah: Sant, den lever kvar i medvetandet fortfarande. Fiiin!

  3. Jag tyckte också att den var guld! Sambon gillade den dock inte… ;) Tycker att Colin Firth är som gjord för rollen baserat på hans tidigare skådespel då vill säga. Kungen har jag ingen sådan “relation” till.. :)

  4. Tess: Jag hade mycket dålig koll på denna kung jag med innan, kanske var bäst så till och med? Jag funderar på att se om den och tänkte då göra det med Johan, men då kanske jag får tänka om lite där ;). Collin F är en mycket passande kung, absolut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *