Arbetsrum

Jag har tidigare haft med bilder från mitt arbetsrum, och här kommer några till. Egentligen är det inte ett helt rum utan mer en del av en hall. Det absolut smartaste vore att hålla denna yta ren från prylar och intryck. Men jag jobbar inte riktigt så, här i mitt lilla hörn. Här har jag gått all in!

Arbetsrum 1

Skrivbordet är ett Vika Gruvan  med Vika Artur som ben, båda från Ikea. Både Astrid och jag är mycket roade av att plocka med prylar och bilder under glaskivan så det ser sällan lika ut två dagar i rad. På väggen sitter fyra stycken magnettavlor även dessa från Ikea. Även här byts det motiv ofta.  Ovanför hänger ljusslingan som tidigare satt i ett fönster i köket. Samt texten Think från Cox & Cox. De rosa vingarna som sitter på lampan är Astrids nya grej, magneter. I massor, alla rosa och gärna med fin pälskant :).

Arbetsrum 2

Även om det är litet mitt hörn så har jag tryckt in tv-skåpet som är fyllt med div nödvändigheter. På den står min tv som är ca 3 cm för stor för att platsa i skåpet. Otur! Här ses även nästan hela övervåningen. Astrids rum ligger till höger, följt av badrum och så vårat sovrum. Den stora guldspegeln gick dessvärre sönder straxt innan jul (Katt + spegel som ej satt fast = inte bra) så nu hänger det en lite mindre variant på väggen. Trappa ner direkt till vänster. Det var det hela.

Arbetsrum 3

Att detta är min fåtölj skulle man inte kunna tro för så snart jag lämnar den så vips ligger det en stor svart katt i den ;). Men när jag har turen att sitta här så gör jag det gärna tillsammans med en kopp te och min svaghet JellyBeans. Älskar alla utom de med smak av popcorn och kaffe. Inte så många i handen och bara en och en åt gången. Då blir det stora idéer i det lilla rummet :).En jättefin onsdag önskar jag Er alla!Fotografi: Helena – En mammas dag.

signature

25 comments

 1. Tack för titten!Så fantastiskt fint Du har det i Din vrå av huset.Jag vill också försöka hitta den ultimata arbetshörnan här i mitt kråkslott.Nu ska jag fundera var skrivbordet skulle kunna stå!Hälsar Mia i Uppsala

 2. Så fint! Du har fått till detaljer så fint – det ser mycket hemtrevligt ut!Inspirerande – det är just de där detaljerna som gör det! Vi själva har haft mer att göra med att fixa “grundstommen” i olika rum, och när man liksom är redo för detaljerna är man så trött så man inte orkar tänka en tanke till… :-)

 3. Så härligt inspirerande! “inte fritt från prylar och intryck”? Oj, då skulle du se de “prylar och intryck” som svämmar över i mitt arbetsrum! Är supernöjd med basen (möbleringen och piffet) men blir tokig över att det aldrig nånsin är “städat” där. Alltid massor av högar av mer eller mindre sorterade räkningar, urklipp, recept, teckningar, pennor och annat småplock som har en tendens att samlas där. Blir alltid inspirerad av “kreativa högar” i andra arbetsrum, men trivs inte med mina egna. Men bilderna av ditt prydliga arbetsrum bara njuter jag av. Vilken härlig kombination av prylar och intryck! Så samordnat och fint. Så levande, men ändå ordnat. Tack för att du bjöd in oss! Tror jag ska ta en röjning i mitt rum ikväll. :-)

 4. Så sjuuukt fint. Kan inte riktigt beskriva i ord hur mycket jag gillar din stil!

  Sofia: Så glad jag blir. Tack :)./ Helena

 5. Instämmer med övriga här, fint och mycket inspirerande. Ska titta på min egen hörna med “nya” ögon idag.

 6. Hej

  Otroligt fint! Vilka fina foton du tar med. Imponerad..!

  Jag har samma fåtölj i mitt arbetsrum med avtagbar klädsel. Dock får jag den inte så fint vit längre.. VAd tror du.. klorin eller färga den ?

  Ha en trevlig onsdagkväll!

  Hanna: Tack snälla du, roligt att du gillar dem :). Ja du, om det är original klädseln så tror jag det blir svårt med klorin då den har lite beige i sig om jag inte minns fel. Den vi har ( och kanske du med?) är köpt hos Bemz då den andra var i princip död.Den är kritvit så här funkar nog klorin. Men jag skulle prova ett Leila tips först:“Lägg dina vita kläder i ljummet till varmt vatten i en balja med vanligt salt över natten. Kör sedan i tvätten som vanligt och resultatet blir extra vitt och lakana blev faktiskt vitare än innan.Om inte det funkade, då skulle jag prova klorin. Lycka till!/ Helena

 7. Så fint och så välorganiserat! Ser det alltid ut så? Min arbetshörna är mest invaderad av flickornas pyssel. Nu är här en jojo, en leksakskanin, garn, virknål, ett spel, paljetter, papperslappar, pärlor, en jordglob, några saker som mamma ska laga och xx antal små saker till…

 8. Åhhh, jag vill se meeeera av ditt hem!!

  Jag har oxå det där tv-skåpet. Fyndade det på Blocket för ett år sen, för en hundring. Färg har oxå inhadlats för ett år sen, men vet du – jag har inte orkat. (Har haft ett år av trötthet, inte orkat ta tag i allt jag vill). Så skkåpet är fortf mörkbrunt (orginalbets) men ska bli grått!!

  Ser fram emot fler bilder från ditt hem. Du inspirerar!

  KRAM!

  Anna-Panna: Tack så mycket :). Projekt ska stå till sig lite, snart är det dax ska du se. Grått kommer bli jättefint! Här finns lite mer bilder om du inte sett dem tidigare: http://www.enmammasdag.com/helena/?cat=59.Kram/ Helena

 9. hej!!måste säga att jag älskar din smak&stil, jag går in här ocj kikar varje dag för man blir ju så otrolig´t glad!!=)

 10. Allt är så himla fint !!. Den blek blå koppen är helt underbar och så bra tänkt med den vita anslagstavlan . Med magnet slipper man sticka hål på Kate Moss!Carina

 11. Otroligt fint !Min dröm är en egen te-fåtölj. Jag har inte kommit dit än bara :)Ljusslingor är underbart men så himla dumt när dom pajar… då måste man slänga hela eländet.

 12. Alla: Men så glad jag blir! Tack så mycket för alla fina kommentarer om mitt lilla rum :). På frågan om det alltid är städat här så är det oftast det faktiskt. Det är mitt rum, mina regler. Köksbordet är mer ingenmansland. Där råder kaos med pyssel och saker på väg i detta hem ;).Kramar till alla!

 13. Hej!Snubblade in på din sida, när jag sökte på Google efter “How to kiss a frog”. Ville bara säga att jag fastnade! Och jag kommer absolut bli en frekvent läsare! Har letat efter bra mammabloggar, och din föll mig verkligen i smaken!Kramar till dig Kicki

 14. Stort tack för titten i ditt arbetsrum. Nu kanske jag äntligen kan få färdigt i mitt, mycket sorgliga dito. Åh vad fint det var!Trevlig måndag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *