Vår – Spring – Nuestro

 Snart blir det vår sa min granne glatt nyss. Idag snöar det och termometern står på hurtiga – 17. Vi kör ett klädcollage på det:

Snart är det vår :).

1. Baksidan på en fin kofta från Bon`A Parte. 2. KappAhls nya kampanj Spring Bloom ser riktigt Happy ut, men så där mycket mönster. Nej, inte riktigt jag. Men en scarf, det klarar jag :). 3. Ring med texten LOVE, läcker! 4. Känga med blommigt foder. 5. Blå chinos är ständiga favoriter i min garderob. 6. Finaste blusen, snart hos Indiska. 7. Finfin vårväska, även den snart hos Indiska. 8. lite senare i vår byter man kängorna mot dessa karameller. Måste titta närmare på dem!

Ska spanas in

Så avslutar vi med en kjol och en klänning från Vero Moda som jag tänkte springa förbi och prova idag. Jag gillar dem båda mycket på bild, men frågan är om klänningen är lång nog och om kjolen är kort nog ;). Hoppas!En fin tisdag önskar jag Er alla!Bilder: Egna collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

8 comments

  1. Haha, bara jag som är trög. När jag väl fattade så skrattade jag. Och ännu mera nu. Tack för en bra blogg!

  2. Åh finfin blus o finfin scarf. Håller utkik jag med :)Förstår precis tänket kring kjol o klänning :) Den högra ser aningen för kort ut för mej o kjolar som blir för långa blir bara fel. Good luck !

  3. Anna: Tack :). Kjolen var för lång på mig som inte är så lång själv, men det gjorde att klänningen satt som en smäck istället. Så där ja :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *