Vi har provat:

Mangokyckling

{Detta recept fick jag av en kompis häromdagen till min utmanarlista. Det blev en otroligt mustig och god gryta, så det finns inga tveksamheter här inte. Upp på matinspirationslistan!}

signature

15 comments

  1. Det här goda receptet har jag nog förätit mig på. Jag fick det av en kompis för några år sedan och då lagade jag det på tok för ofta. Nu var det ett bra tag sedan jag tillagade rätten sist så jag kanske ska testa igen:-)

  2. Karin: Det blev över förväntan detta recept måste jag säga. Snabbt och lätt dessutom.Josefine: Jag kan tänka mig att det är lätt att det blir så ja, Tack för varningen :).Miss Muffin: Åh, det är ju så gott med mango chutney. Tänk att jag inser det först nu :).

  3. Tack för tipset! Det blev jättegott. Jag hade redan tinat kycklingfiléer men hade inte någon inspiration att göra något vettigt av dem. Ditt recept räddade min middag och barnen åt utan knot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *