Status

Men så irriterande att inte kunna ladda bilder. Dag två idag med felmeddelande :(. Men lika lite som det händer här på bloggen lika mycket händer här hemma. Den nya väggen i hallen är på plats och tapeterna lika så. Det visade sig att killen i butiken hade rätt, vi behövde två rullar. Hela 43 cm i bredd gick åt :). Tapeten är jättefin i hallen som nu fått ett helt nytt uttryck. Nu saknas bara lister vid golv och tak, sen ska jag gå låss med praktiska lösningar. Jag är inte riktigt klar i tanken där men ett hum har jag och förhoppningsvis så löser det mesta sig efter Ikea-trippen i helgen.Nu ska jag ta tag i städningen som blir efter renoveringsskov. Kaos ska bli helgfint.Återkommer så snart jag kan ladda bilder igen. Ett fint slut på veckan önskar jag er så länge!?{Parantes} Igår såg jag sista avsnitten av Lost. Jag älskade slutet. Stora salta tårar rann längs mina kinder, det var så fint. Åh, så jag kommer sakna Lost.

signature

7 comments

 1. Hej!

  Åh – det blev säkert jättefint. Väntar med spänning p åen bild på den nya fina hallen.
  Hur slutade Lost? Fanns det någon förklaring till allt?

  Trevlig Helg önskar Tiina

  Tiina: Jag vill inte avslöja slutet, du kanske själv vill se det en dag. Men jag kan säga att jag inte blev besviken och att cirkeln blev sluten. Men hur och med hjälp av vad. Det avslöjar jag inte ;).Trevlig Helg!/ Helena

 2. Hej,

  Ska bli spännande att se bilderna på resultatet:) Har läst tidigare i din blogg om en tapet som var tilltänkt till din dotters rum, en ljust rosa med små rosor från Rusta. Jag har inte sett att den kommit upp på någon vägg i ert nya hus och undrar därför om du har rullarna kvar. Jag har själv köpt denna tapet för en tid sedan och har nu äntligrn kontaktat vår målare för tapetsering då jag inser att jag saknar två rullar och tapeten har utgått ….:( Om du har den och inte ska använda den är jag VÄLDIGT intresserad av att få köpa den.
  Trevlig helg!
  Åsa

  Åsa: Toksent svar pga strulet som varit här. Jo det stämmer att vi tittade på den till en början, men det fanns inte så många rullar som vi behövde så vi ändrade oss och tog en annan tapet istället. Jag hoppas ni hittar fler rullar så ni kan tapetsera rummet med den, mycket fin som jag minns det./ Helena

 3. Spännande att se när det blir klart! Jag såg också reportaget med Rachels tapeter och jag kan bara hålla med om att de ser fantastiska ut.Kram Marie

 4. Har följt dig rätt länge nu och måste tyvärr få klaga lite idag. Du skriver så sällan! Idag är det sex dagar sedan sist. Trist tycker jag.

 5. iLoveGratis är en sajt där man kan skänka bort prylar man inte behöver. Med andra ord betyder det att alla prylar/möbler som kommer in till sajten blir helt gratis!Så om du behöver prylar/möbler helt gratis eller om du har prylar/möbler du inte behöver besök gärna iLoveGratis.sehttp://iLoveGratis.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *