Våga

Vi börjar inte veckan med något djupt, utan jag menar mer våga i det lilla. Se lite utanför din nuvarande garderob och släpp in lite nytänk. Dagens collage är som de oftast är, med någon lite för mig ny twist:

Fina kläder i höst

 Jag tokgillar min blommiga blus från Indiska, så jag vågar blommor. 1. Blommig blus från KappAhl, 349 kr. 2. Denna ring är mitt i prick mig. Jag gillar guldiga smycken och gärna med text. Think A Wonderful Thought står det på den. Ca 330 kr hos Asos. 3. Mullvad eller beige, vet inte riktigt vad vi ska kalla denna tröja, men snygg är den med sina lappar. Kommer in hos H&M vilken dag som helst och kommer att kosta 249 kr. 4. På morgonen är det iskallt och till lunch helt ok. På morgonen kan det då vara skönt med dessa ulliga strumporna. 59:50 hos H&M. 5. Höga stövlar med klack. Tidigare sa jag omedelbart nej till klack. Men på senare tid så har jag börjat snegla. Dessa finns hos Ellos* och kostar 1199 kr. 6. Svart kjol passar till snudd på allt. Jag köpte en ny förra året och den använder jag flitigt. Denna kommer från KappAhl och kostar rimliga 299 kr. 7. Mina väskplaner ligger lite på is då budgeten till den gick till finaste halltapeten istället. Tror dessutom att väskan från H&M är ganska olik bilden, OM det var den jag såg igår. Denna vardagsfina väskan finns hos Asos för ca 380 kr.Jamen vad var det som var annorlunda, twisten? Jo jag har inte tidigare vågat vare sig mullvad, klackar på skorna eller stora blommor (Tills helt nyligen). Jag har hållt mig nästan uteslutande till svart om det ska vara mörkt . Men nu börjar det smyga sig in lite andra fäger som grönt, mullvad och brunt istället för det svarta. Inget vågat i det stora som sagt, men ett lyft för min garderob som nu kan mixas & matchas mycket mer.

Fin kofta

På tal om brunt så tänkte jag prova denna kofta imorgon. Jag gillar modellen och mönstret galet mycket och färgen kan nog funka den med. Koftan finns hos Lindex för 349 kr.Ellos skickar ut helt galet många rabattkuponger, en hjälpsam just nu är: 225855. Den ger 50 % på dyraste varan samt ett frukostset.Bilder: Egna collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

7 comments

  1. Jag provade just denna kofta förra veckan, mycket skön och väldigt fin.M E N jag är rädd att den inte kommer att hålla kvalitén kändes det som, att den kommer att bli nopprig ganska snart. Var i valet och kvalet med den fick hängas tillbaka… :.-(

  2. Älskar beiga tröjan och väskan! Har spanat på den/liknande på H&M men känner att jag borde använda de dyra väskor jag har. Fast den kan ju vara bra att ha ändå… ;-)

  3. Petra L: Då jag litar blint på ditt omdömme så går jag vidare utan att passera gå :).KramPostadress Torslanda: Visst var den, i alla fall på bild :).Tove: Finns alltid plats för en liten väska :).Den på H&M är fin den med.

  4. Hej Helena!Apropå väskor kan jag meddela att den bruna Vera-väskan du skrev om 2:a september är helt underbar! Det blev en tidig examenspresent till mej själv. Och med rabatt på 200:- passade det studentbudgeten lite bättre!Må så gott!/Maria i Västerås

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *