Favoriter i repris.

Morotsrulle

Bland det bästa dottern vet är Mortoskaka med passionsglasyr. Och då det varit skralt på fikafronten i helgen så har hon blivit lovad fika efter skolan denna måndag istället. Men då tiden är knapp så tänkte jag försöka mig på en kombo. Grunden, själva “rullen” får bli denna och så fyller jag den sedan med passionsglasyren. Bara måste bli bra detta :).En fin start på veckan önskar jag Er alla!Bild: Eget collage med bilder från istock.com.

signature

7 comments

  1. rock n roll mamma: Åh, den är ljuvlig. Vi nästan slåss om att slicka bunken annars. Idag är det bara jag hemma, så jag får offra mig helt och hållet själv :).

  2. Sarah: Hemma bakat bröd är det absolut bästa.Nilla: En mycket god snabbvariant :).Vicky: Man köper x-antal credits och så laddar man hem de bilder man önskar köpa. Sen gör du bara som du brukar med bilder. Lätt som en plätt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *