Fredag

Så var det fredag, kan vara veckans absolut bästa dag. I helgen ska dottern på party och jag ska ge mig i kast med mina nya Wiikompisar. Jag ska klara detta. Jag SKA klara detta. 17 gånger sedan är det en vana. Get moving som Oprah säger. Innan jag sätter igång att röra på mig så bjuder jag på en önskelista. Jag behöver inte något på denna lista, men alla skulle vara varmt välkomna likväl:

Önskelista

1. Armband från 82 med en text att leva efter: Dance like no one’s watching you. Sing like no one’s listening. Finns hos Kyss Johanna. 2. Fina affischer med klippdockor. 6 ark i storl A3. Jag skulle sätta dem i min minimala walk in closet. På bilden, Jackie O. 3. Jag kan inte sy, men ibland kan man behöva nålar av andra anledningar. Dessa kommer från Rice. 4. Galet söt ring med en rosa ros, Pleace :) (Tyvärr så ser det ut som den är slut just nu). 5. Vi gillar Mumin, det har jag berättat tidigare. Julens kopp står högt på dotterns önskelista. 6. En kudde att bli glad av, som fredagsmys jämt som dottern sa. 7. För frusna vinterfötter, mocka på utsidan och insidan i fårskinnspäls. Härligt! 8. Vi har två varianter av Sony Angel, skulle kunna tänka mig en till. 9. Lucy B Lip Balm Lemonade heter detta läppjuck som är ekologiskt med en smak av citron/myrtel. 10. Nyckelhattar för örnkoll på nycklarna, dessa i form av Babushka (or). 11. Vi har redan Hippo, men Herr Brunbjörn får plats han med. Lovar.En riktigt fin helg önskar jag Er alla!Bild: Eget collage med bilder från ovan länkade företag.

signature

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *