En väska {till}

En ny väska tro?

Ibland är billiga väskor helt underbara, ibland ser de bara plastiga ut. Nu håller jag tummarna för att denna väska håller måttet, för om den gör det. Ja, då slår jag till. Tycker mycket om modellen. Kanske även färgen. Det bor ju främst svarta väskor i min garderob sedan tidigare, bara att erkänna. Jag behöver lite nya nyanser med andra ord.

Väskan kommer från H&M och bör dyka upp i sptember.

Nu ska jag åka till Ikea för frukost och katalogsläpp. Ska bli jätteskoj, men mest längtar jag till stunden då det bara är jag och katalogen. Blädder blädder!

En finfin start på dagen önskar jag även er andra.

{Nu går det att bläddra i den Svenska versionen av Ikeas nya katalog Här!}

Bild: Eget collage med pressbild från h&m.com

signature

8 comments

 1. Den såg fin ut. Det är alltid lika roligt med ny IKEA katalog. Hoppas, hoppas att dom gjort något riktigt bra. Men det brukar dom dom alltid!

  Sarah: Hoppas hoppas :). De har satsat mycket på förvaring i år, det gillar jag mycket. Sen är det ofta så med denna katalog tycker jag att den växer med bläddrandet liksom. Först blir man lite besviken, men innan jul så älskar man den fullt ut :)./ Helena

 2. Kommer denna att komma i webshop eller bara i affär? Och är den i skinn? Såg snygg ut hursomhelst! :)

  Och hoppas på en roligare katalog i år, förra året var den lite tråkig tycker jag. Tror den lästes 1-2ggr mot för alla de andra åren jag har sparade som är i princip utslitna :)

  Tina: Tyvärr så framgår det inte av deras pressajt, hittade inte heller något pris. Jag ska hålla lite koll och återkommer så snart jag hittat den. Jag tycker att den är lite bättre i år, det kommer att bläddras i den alla gånger :)./ Helena

 3. Den är verkligen ursnygg! Väldigt mycket designerväska över den, som sagt hoppas bara den inte känns allt för plastig!

  Kram

  Anna

  Anna: Visst är det. Jag tycker mycket om modellen. Ska nog mycket till om jag inte slår till känner jag :).Kram/ Helena

 4. Jättebra blogg!

  Tips, om du gillar Vogue så har Nordic Art House hundratals Vogue tavlor till bra pris som man köper på nätet! Det är tavlor av klassiska covers från Franska Vogue. Det kan man hitta på nordicarthouse.com, kolla in det dom är jättefina…

  Ha det bra!

  Sofia: Tack så mycket för tips och beröm :).Det samma!/ Helena

 5. Japp tilltalar även mig som är på jakt efter en ny att bära med mig allt måste-sakerna i. Det blir till att hänga på låset på HM i september. Hoppas din dag på IKEA blev bra och att det finns något nytt fint som tilltalade dig från det nya utbudet. Ha en fortsatt bra dag.
  Anne O

  Anne O: Vi håller tummarna då :). Åh, min dag på Ikea var jättebra! Jag fick mig en gigantisk katalog och shoppade lite skoj också, synd att klaga med andra ord.

  Trevlig helg!

  / Helena

 6. Hej Helena!

  Vilken läcker färg på väskan! Helt klart något för hösten! :) Jag håller tummarna för att den är lika fin i verkligheten och blir en riktig favorit. :)

  Jo, IKEA-katalogen är en fröjd för ögat när den kommer varje år. Man bläddrar som en tok och njuter och planerar. En del av sakerna tilltalar en till och med fortfarande är man sedan står där i varuhuset och fingrar. ;)

  Jag hoppas att du hade en trevlig stund hos möblejätten och har en fin helg framför dig. :)

  Kram Lotta

  Lotta: Jag gillar färgen, men vet inte riktigt vad jag ska kalla den. Beige känns inte riktigt rätt. Tummar hålls ;).Trots att det är mycket samma lika i katalogerna så imponeras man ju av hur många gånger de lyckas göra något nytt av det. Ikea är duktiga de :). En finfin dag hade jag som sagt, hoppas din var det samma!Trevlig helg!Kram/ Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *