Vinnare

Vinnare

Åh så det är roligt att hålla tävlingar för er! Choklad var en mycket poppis vinst så klart, Vi är många som älskar det. Dessutom är vi många som unnar oss någon ruta mörk choklad varje dag, Hey det ska ju vara bra för ? sägs det :). Som utlovat 3 vinnare som får 5 chokladkakor vardera. Vinnarna äro: Susan, Mrs.b samt Fia som meddelats via mejl. Varmt grattis till er!Stort Tack till alla som tävlade samt Marabou Premium för det delikata priset.Ett tips till er som inte vann choklad denna gång är att prova lyckan på Marabou Premiums FB sida där man kan tävla om choklad varje vecka. Trevligt!

signature

6 comments

  1. Fia, Smile & Mrs.b: Härligt! Grattis igen :).bokhunger: Tusen Tack! Missade tyvärr din tävling, jag får vara snabbare nästa gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *