Trettioåtta

Jajamen, jag är numer trettioåtta år! Igår firades dagen med tårta och paket. Jag är inte en smula oroad över detta, jag har nämligen hört från ursäkra källor att det är just här vid trettioåtta som livet börjar på riktigt. Sicken lycka ?. Vi mumsade på denna morotskaka (Sååå god), denna tårta (Världsklass) & avslutade det hela med denna middag (Slurp).  Fina presenter blev det också, här är några av dem:

trettioåttaår 1

På bordet står en mini nejlika i kruka och väntar på bättre väder. Den köptes i ett set om 4 så 3 till är spridda över hemmet. Fina! Astrid kan sin mamma och vet att hon älskar bak & kokböcker, så Leilas nya snygging står numer i hyllan här hemma. Från min pappa fick jag bland annat en kartong med mina absoluta favoriter, Truffles med Baileys. OMG!

Trettioåtta 2

Stort Tack till maken för min nya snygga Lovely Knit från Odd Molly. Bilden är otroligt missvisande, mina bröst är inte så stora och mina fötter inte så små … ;), Hur som haver så hade  jag nya koftan till en kjol från H&M (LOGG), varma strumpbyxor från Åhléns, ringar från H&M samt mina favoriter från 08 på fötterna.

Trettioåtta 3

Bild 3 men pall nr 2. Kritvit och fin är pallen från Tolix. Vilka hantverk det är dessa pallar och stolar.

Trettioåtta 4

Present till mig själv blev denna miljöväska i canvas med attityd. Inget fel på Citygross egna, men så skoj är de ju inte. Denna är tämligen stor och fixar mitt i veckan handling utan problem. Väskan finns i lite olika utföranden och kostar 225 kr.Fotografier: Johan & Helena : En mammas dag.

signature

30 comments

 1. Stort grattis! Det låter som du blev uppvaktad på allra bästa sätt :)Så fina presenter, bra tänkt där av dina nära och kära ;)Jag älskar dina vackra arrangemang, som där på bordet t ex. HUR snyggt :O Jag blir helt lycklig inombords av att se mina innersta inredningsfantasier liksom komma till liv :D

 2. Sofia: Tack så mycket :). Absolut, det blev jag helt klart. I dessa fall är det mycket praktiskt att ha en blogg, nära & kära kan liksom inte ta miste på vad man gillar ;),Roligt att du gillar arrangemangen, jag har små oaser där prylar får blandas och leva fritt här hemma. Det blir ett levande hem så tycker jag.

 3. STORT GRATTIS!!! Ja man blir klokare med åren det är sant, vilka tjusiga presenter du har fått! GRATTIS KRAM till dig!

 4. Grattis i efterskott! Många fina presenter det där, koftan var ju för läcker! Själv fyller jag år imorgon men jag tjuvstartade firandet redan i helgen! :)

  Missa Marie: Tusen Tack & Ett stort Grattis i förskott till dig :). Man ska fira så ofta och så mycket man bara kan, så det lät klokt med start redan i helgen ;).

  / Helena

 5. Mia: Tackar :). Visst blir man det, snyggare också sägs de … Det återstår att se dock ;).KramAtt ha det gott: Tack :).

 6. Grattis! Vad fin du är!SMyckes fantast som jag är måste jag fråga var din vackra gröna ring kommer ifrån? Jag gillar!

 7. Caroline: Så skulle man ju ha det, man gratulerar lite hit och dit :). Tack! Ja, den är en cooling. Fick beröm för den på affären förra veckan. Mmm, de är fina. Jag gillar dem :).

 8. Hurra och GRATTIS i efterskott!
  Vilka lovleliga prisanger! Inte dumma alls.
  Kram!

  Catten: Tackar så mycket :). Absolut, det blev storslam i år!

  Kram

  / Helena

 9. Grattis på födelsedagen! Vilken fin dag du verkar ha haft och vad roligt att ni gillade morotskakan! :-) Underbara presenter också. Kram! :-)

  Nilla: Tackar :). Astrid blev helt galen i morotskakan och undrade HUR i hela friden kunde man baka något så gott? Jättefin dag, jättefina presenter.Kram/ Helena

 10. Happy, happy! Och 38 är verkligen alls ingen ålder, här har du en med betydligt fler på nacken, och de blir bara bättre och bättre :)

  Benita: Tackar, Tackar! Låter fint det att ryktet är sannt :)./ Helena

 11. GRATTIS!!! Vilka fina presenter du har fått, koftan från Odd Molly är ju bara så fin och passar till allt. 38 år det är väl ingenting =)

  Anna

  Anna: Tack :). Jag har önskat mig en OM kofta lääääänge nu så lyckan och förvåningen blev stor. Nej, 38 år ingen ålder :)./ Helena

 12. Stort grattis i lite efterskott då :)

  Oxe även jag. Här närmar sig big 4 0 med hög hastighet. Jag tycker att det är superknepigt vad man ska önska sig? Nu fick jag lite tips men om du har tid får du gärna ge lite flera tips på saker som både är inne trendiga eller klassiska som man vill ha!

  tjingeling//M

  Minks: Tack så mycket dårå :). Ursvårt att önska sig när man fyller jämt tycker jag. Då får man ju fläska i lite, önska sig den där hushållsmaskinen eller utemöbelgruppen man spanat på så länge. Släkt och vänner kan sluta upp, gå ihop och uppfylla en dröm. Jag ska klura lite, men Think big är mitt tips ;).Tjingeling!/ Helena

 13. Grattis! Vilka fina presenter du fick.
  Texten på väskan är ju helt underbar.

  Kram!

  Anneli: Tackar :). Visst fick jag, blev så glad. Nu blir det till att ligga lågt med önskandet ett tag. Väskan är en keeper så sant!Kram/ Helena

 14. Hurra och tjolahopp !
  Vilka fina presenter du fick :)

  Själv fyllde jag fyra-nolla senast och känner mej inte precis pensionerad :)

  PS)
  mailade Lotta och nu är sidan http://www.lillafamiljen.eu uppe igen !! *beställa*

  //MM

  MoaMajken: Tackar så mycket :). Nej, det känns som att vi har tid på oss än ;). Åhh så det var du, så bra! Nu funkar den ju finemang och jag har länkat igen./ Helena

 15. Grattis i efterskott! :) Det låter som du hade en alldeles fantastisk dag och blev firad med pompa och ståt. Härligt! Dessutom tillhör du ju en alldeles förträfflig årgång. ;)
  Ha det så bra!
  Kram Lotta

  Lotta: Tack! Absolut, jag klagar inte :). Vi 72:or har en lite extra glans inte sant? Må så gott!Kram/ Helena

 16. Ett grattis från norrland så här en dag försent!
  Underbara presenter och det låter som du hade en fin dag. :)

  Erika: Tackar så mycket! Jag hade en jättefin dag i min nya Odd M kofta :)./ Helena

 17. Grattis på din födelsedag i efterskott! Vilka fina presenter sedan! Stor kram till dig.

  Lisa: Tusen Tack :).Kram/ Helena

 18. Grattis i efterskott! Koftan är underbar!! Den har jag haft och sålt men ångrar mig redan!! KRAM

  Dr Molly: Tackar så mycket! Åh, det skulle jag ångra blixtsnabbt. Den har så bra neutrala färger, passar till det mesta :)./ Helena

 19. Grattis! Både koftan och pallen är ursnygga, roligt med fina presenter! :0)

  Cecilia: Tack! Visst är de, dessa kommer att hänga med länge känner jag :)./ Helena

 20. Hoppas din dag varit fin!
  Lustigt, jag hade en bild på min blogg igår med Leilas kokbok…nästan exakt i samma vinkel som du! :-)

  Anna R: Tack, den var jättefin! Se där, men sicken fin vinkel sen :)./ Helena

 21. Ett stort GRATTIS en dag för sent!!!!!!

  KRAM Helena

  Helena: Tackar så mycket, Nu är jag 38 and fabulous :).Kram

 22. Måste fråga igen – den gröna ringen, är den köpt nyligen? Såååå cool! De andra har jag hittat men inte den gröna. Vill ha!

 23. Lillau: Jag tror att jag köpte den i julas, men liknande dyker upp lite nu och då så håll koll ska du se att du hittar en snart.Håller en tumme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *