Se hit!

Jag fick två mejl i slutet på förra veckan där Cecilia & Anki önskade hjälp av er fina läsare:1. Hejsan,Cecilia To heter jag och studerar Industridesign på Mittuniversitetet.Jag ska i ett samarbete med Esska utveckla tallrik och bestick för barn.Jag skulle behöva hjälp med en enketundersökning. Behöver så många mammor och pappor som möjligt! Jag kommer lotta ut fina barnartiklar bland deltagarna!Här hittar ni enketen!2. Anki jobbar för tidningen MåBra – specialtidningen för kropp & själ och hon vill göra en efterlysning inför ett kommande preportage:Jag ska skriva en artikel som handlar om att man väljer partners somliknar ens föräldrar. Nu letar jag efter par där han är lik hennespappa eller hon är lik hans mamma – och som skulle kunna tänka sigatt bli intervjuade.Anki hittar ni här: anki.sydergard@aller.se.Tusen Tack för hjälpen!?

signature

3 comments

  1. Tack alla ni som redan varit in och svarat! Och ni som inte gjort den ännu, gör det! :) Tack tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *