Många knappar blir det

Knappburk

När vi vi flyttade så samlade jag alla knappar jag hittade i lådorna där hemma i en liten påse. Tanken var att denna påse sedan skulle bli en liten burk fylld med knappar. Praktiskt och dekorativt. Jag har dock inte genomfört idén än, men idag ska det ske. Inspirerad av denna fina Little Button Jar från favoriten Cox & Cox. Min burk har inte svart lock, men en liten etikett ska den få.

signature

10 comments

  1. Att samla på knappar i glasburkar är fint. Själv så har jag min lilla samling i en glasburk i köket…maken skakar ofta på huvudet åt det men jag tycker om dom! :)

  2. Knappar är dekorativa tycker jag och ännu finare om man har en sån här fin etikett. Måste knåpa en egen. Tack för fint tips.

  3. Alla: Visst är det bra praktiskt med en knappburk. Fint också så klart. Men omtoligt praktiskt. Jag kan trösta några med att jag inte heller hade någon koll på mina knappar innan flytten, men då tog jag fram en påse och tjoff ner med alla som jag hittade. Nu liggger det några udda knappar i min burk och jag känner att jag absolut kan bli knapp – frak som MayaLee :).sara: Tusen Tack :).

  4. Hej! Jag köpte små burkar med vitt resp. svart lock som ser ut som dessa, kanske något mindre och lite mer ovala, på ÖB för 10:-. Jag tänkte till kryddor eller liknande, men nu kanske det blir knappar istället!

  5. Pernilla: Jamen det klart du ska ha en knappburk, behöver vi nog alla :). Tack för tipset, jag ska absolut spana efter en med svart lock nästa gång jag är på ÖB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *