Mars

Här hemma är det så Ä N T L I G E N sportlov {Tgio[ver] OS också, hurra} fast här hemma kallar vi det Djurlovet. Idag har det varit Zoo-skola i Furuviksparken, imorgon blir det någon smådjurskurs. Det ska åkas släde med Islandshästen Berta och så blir det några varv med fina Ponnys och bio som avslut på veckan. Sen lär vi behöva en vecka att vila upp oss på :).

Mars 1

Då jag inte har så mycket annat att rapportera om så har jag fotat här hemma lite idag. Jag nappade på Johannas urfina erbjudande om att köpa denna ursöta tillika våriga ljusslingan med blommiga rislampor från favoriten House Doctor. Jag hittar inte inlägget med rislamporna längre på Johannas blogg så jag misstänker att de är slut. Men Cosas har dem också såg jag idag. De blev helt perfekta i fönstret vid matplatsen, lite som en blommig gardin. Nu är det skillnad vill jag lova. Inne vår, ute snöstorm!

Mars 2

Jag lyckades ju inte hitta den söta rosa tunikanIndiska förra veckan, men jag hittade denna klänning istället. Den är superfin, med massor av små blommor i olika lila nyanser blandat med några nyanser grönt. Inte så lätt att se på bilden, ni får helt enkelt ta mig på orden här :). Den kostade ca 299 :- om jag inte minns helt fel.

Mars 3

Maken hittade en blus i samma butik som Han Absolut tyckte att jag skulle ha, – Snygga till jeans! Sa han. Och inte var jag den som var den. Jättefin är den, maken hade helt rätt :). Tror att det var samma pris för blusen som klänningen, 299 :-. Blusen ingår dessutom i Eco made in indiska – kollektionen. Sånt gillar vi!

Mars 4

Oj, vad händer här då? Tankar i massor, tapeter hit och tapeter dit. Jag har ju snöat in helt på den där lägenheten på Strandvägen nu så jag ser mest dessa tapeter på min fondvägg. Lär återkomma, i väntan på så är det latte i vanlig ordning. Jag skulle egentligen skrivit ett inlägg om boken som pilen pekar på men jag kör på med den här också. Ibland kan jag nästan få ont i magen för att jag saknar mina vänner så mycket. Ni vet hur det är, livet och vardagen springer och vi med den. Nu har det gått på tok för länge sedan jag träffade några av de mina. För att skynda på det hela lite så köpte jag boken Tjejmiddag av Malou Holm & Åsa Swanberg. Boken är jättefin och full av inspirerande middagar och festliga teman. Rekomenderas varmt!De japanska inredningsböckerna och det lilla rådjuret kommer från favoriten Anyhow.se.Imorgon blir det mer sovrum. Så snart jag lyckats hitta sladden …. Ständigt denna sladd!Fotografier: Helena – En mammas dag

signature

7 comments

  1. Vilka fina kläder. klänningen blir jag jättesugen på. Sedan undrar vad det är för snygg radio som det lilla rådjuret står på?

  2. Ha ett härligt lov. Blusen hänger i min garderob också och är jättefin och skön, vilken rar man du har som köper så fint. Ha det gott.

  3. Lotta: Klänningen känns mycket vårig och fin, nu fattas bara vädret :). Radion är en liten söt budgethistoria från Rusta. Den är köpt för flera år sedan, men jag tror att de finns kvar i stortiemtet än.Anne O: Man tackar :). Jag hade blusen igår och instämmer i att den är skön, så mjuk och härlig. Ja han är fin min Johan.Det samma önskar jag dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *